Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Strava a Samsung Healt na Active 2

(Téma vytvořeno: 11-03-2020 08:39 PM)
404 Zobrazení
Johnywin
Student
Možnosti

Mám taký problem, že údaje ktoré si berie Strava z aplikácie SHealt sú rozdielne, počas behu nepauzujem, dalo by sa to nejak napraviť? Aby som mal rovnaké údaje ako na strave tak na SHealt?  Ešte jedna vec, mne sa dosť potí ruka a keď bežím v bunde a pod ňou mám hodinky tak mi prepína náhodne aplikacie, potreboval by som niečo ako majú hodinky pri plávaní, že vypnú dotyk na displeji, existuje nejaké nastavenie?

Ďakujem za odpoveď.

20200311_195116.jpg

0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás @Johnywin 

A nebylo by lepší používat na hodinkách aplikaci Strava ? Pak by jste měl mít záznam jen 1.

Vypnutí displeje při aktivně bohužel nejde, jediné co by možná trochu pomohlo, by bylo po čas aktivity vypnout digitální lunetu.

fajnsnek2
0 Like
Johnywin
Student
Možnosti

Začal som používať Stravu, len mi je podozrivé moje tempo(príliš rycle najbližšie to chcem zmerať aj hodinka minod Garminu tak uvidím, lunetu som vypol, tak uvidíme, 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Johnywin 

Díky za odpověď. Je možné, že každá aplikace funguje trošku jinak - záleží k jakým senzorům v hodinkách má přístup, a tak například pokud měří vzdálenost kombinaci GPS a akcelerometru a pouze GPS, mohou se výsledky lišit. 

fajnsnek2
0 Like