Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Stocard a hodinky

(Téma vytvořeno: 28-09-2023 02:13 PM)
1248 Zobrazení
Adam258
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, mám problém ppoužívám hodinky Galaxy watch 4 a jelikož sem telefon kvůli reklamaci musel vymazat tak sem vymazal i hodinky ale jelikož se mi aktualizovali na ten nejnovější software 5.1 myslím tak po znovu nastavení k vrácenému a oprávněnému telefonu mi v obchod play nejde stáhnout aplikace stocard respektive nejde tam vůbec vidět. Potřeboval bych poradit jak vrátit software hodinek zpět na starší verzi nebo jestli někdo náhodou nezná způsob jak vyřešit můj problém protože aplikaci stocard používám každý den a tento výpadek mě značně limituje a sem z toho nešťastný děkuji předem 

0 Like
18 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak vrácení hodinek na starší verzi OS je velmi složitá operace, rozhodně jednodušší je stáhnout StoCard z neoficiálního zdroje jako je Apkmirror a poté, pomocí návodu snadno dohledatelného v hlubinách internetu, nainstalovat do hodinek.
IT technik
0 Like
Adam258
Journeyman
Možnosti

Pořád doufám že je to jen chvilková chyba která se brzo vyřeší sama. Náhodou ten návod by jste asi neměl někde po ruce co ?

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stocard.stocard

Dobrý den, z tohoto odkazu to nainstalovat nejde?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Bohužel nejsem zatím schopen informace ověřit jinak, ale podle Barda společnost Stocard ukončila vývoj aplikace pro WearOS, nadále je možné aplikaci používat, ale není možné ji stáhnout z Google Play.
IT technik
0 Like
Adam258
Journeyman
Možnosti

Bohužel zkoušel jsem to i přes telefon ale díky pánovi co mi radil dopoledne už aplikaci opět vesele používám🥹🥹🥹♥️

0 Like
Adam258
Journeyman
Možnosti

Naštěstí máme skvělou komunitu a díky pánovi mám aplikaci staženou ale děkuji za informaci určitě se bude  hodit dalším lidem 

0 Like
Adam258
Journeyman
Možnosti

Strašně vám děkuji za pomoc sice sem to podle tohoto návodu nedokázal udělat ale díky tomuto videu sem našel hned druhé video s jinou aplikací a už vesele používám aplikací jako kdyby se nic nestalo ♥️jste šampion

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Kterou app na sideloading jste pouzil?
0 Like