Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Po aktualizaci nelze instalovat starší watchface

(Téma vytvořeno: 28-09-2023 02:00 AM)
167 Zobrazení
isivolf
Voyager
Možnosti
Ahoj, po aktualizaci hodinek GW4 LTE nemohu nainstalovat většinu starších ciferníků. Týká se to také některých aplikací, jako například Stocard. To jsem nakonec zatím nahradil alternativou, ale ty ciferníky mě opravdu štvou. Zaznamenal jste to také někdo? 
0 Like
3 Odpovědi
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Čau, mám tedy GW4 Class. Ciferníků mám koupeno asi 30, ale po HR hodinek jsem jich tam instaloval jen několik oblíbených. Vše bez problémů. Dále Stocard, Camera One a Phone Battery Complication také v pohodě. Jediný problém byl s Altimeter Wear Os, který mi instalaci do hodinek v GP už vůbec nenabídl.

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Tak ten Stocard by zaujímal aj mňa. Predtým som ho mal v hodinkách nainštalovaný, teraz sa nainštalovať nedá a obchod ho ani neponúka.

0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

To fakt nechápu. Ještě když jsem po updatu udělal HR hodinek, tak na GP u app Stocard byla normálně možnost "Instalovat do více zařízení" volba "Hodinky". Teď už tam není a v info S GW4 - Kompatibilita - Nefunguje na vašem zařízení. Přitom jí tam mám a funguje bez problémů. Akorát jí teď už nikdo nenainstaluje 👎

0 Like