Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

spojení náramku Galaxy Fit s telefonem iPhone 7

(Téma vytvořeno: 31-07-2020 02:08 PM)
1711 Zobrazení
vdo
First Poster
Možnosti

Dovolte podělit se o zkušenosti s náramkem Galaxy Fit s telefonem iPhone 7 od Applu. Po nainstalování aplikací Samsung Galaxy Fit a Samsung Health se při dodržení instrukcí z návodu k náramku podařilo obě zařízení spárovat přes bluetooth (BT), takže začala spolu komunikovat a fungovat. Šlo mi hlavně o funkci Kroky a návaznost na denní statistiky přenesené z náramku do aplikace Health. Po pár hodinách funkce najednou došlo k odpojení náramku a jeho napojení ne a ne vyvolat. V callcentru Samsungu   poradili resetovat náramek do továrního nastavení. Tím jsem si moc nepomohl naopak, co fungovalo, tak přestalo. Náramek byl zcela němý, na nic nereagoval, nová instalace aplikací v telefonu nijak nepomáhaly. Náramek byl přitom sice mimo, ale stále spojený přes BT k telefonu. Nakonec pomohlo připojit k náramku jiný telefon (Android), ten se kupodivu k spároval a uvedl náramek do pozice, že následné spárování s iPhonem se už podařilo. Nicméně moc jsem si nepomohl, protože odpojování náramku od aplikací Fit a Health stále pokračovalo. Když se totiž náramek od telefonu vzdálil, spojení BT se samozřejmě přerušilo, odpojila se i aplikace Fit, nicméně po zpětném přiblížení se sice BT nahodilo, ale ke spojení s aplikací Fit a Health nedošlo. Přesněji řečeno - opětovné připojování náramku funguje nahodile, někdy se připojí, jindy ne. Takže náramek provozuji často jako off-line, s náhodným připojováním k telefonu, podle nálady náramku. Závěr: pokud chcete používat náramek Galaxy Fit s jiným telefonem než Samsung, připravte se na problémy.

0 Like
2 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @vdo,

děkujeme za sepsané postřehy. A ano, nejlépe fungují hodinky a telefony stejné značky. Ostatně také u Applu, kdy Apple Watch fungují pouze s iPhone a žádný jiný telefon s Androidem tyto hodinky nespáruje.

Pro bezproblémový chod mohu jednoznačně doporučit telefony řady Galaxy s hodinkami Galaxy Watch 👍

Pěkný den.

0 Like
vdo
First Poster
Možnosti
Alespoň nějaká útěcha. Nicméně pro náramky Samsung Fit existují dvě připojovací aplikace. Pro telefony Android jde o apku "Galaxy Wearable (Samsung Gear)", pro Apple iOS je to  apka "Samsung Galaxy Fit (Gear Fit)". Autorem obou je Samsung Electronics Co.Ltd.
Že by vývojáři Samsungu tu druhou tak trochu neodzkoušeli. Nechce se mi věřit.
0 Like