Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Smart things ajutor!

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
20 Vizualizări
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Cum pot seta smart things pe ceasul ultra? Când îl deschid, îmi arată să accept termenii din smart things pe telefon, se deschide aplicația pe telefon, dar nu apare nimic de acceptat 
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
O ultima varianta ar fi să reinstalezi SmartThings (din Galaxy Store și/sau Google Play). Asta dacă nu ai încercat până acum. Și vezi dacă apoi îți apare să accepți termenii și condițiile.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello. Încearcă un restart la ceas și telefon. Și un clear cache la aplicație.
Lasă aplicația deschisa pe telefon când o deschizi pe ceas, poate așa funcționează
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Nu am reușit așa. Altă metodă este?
0 Aprecieri
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Înainte de un reset la ceas, pentru ca nu se mai conecta la telefon, am reușit, dar nu îmi amintesc cum
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Tot aceeași problema ai? Nu poți accepta termenii și condițiile?
Încearcă un clear chace la aplicația de pe telefon.
Ai vreun update pentru SmartThings? Ma gândesc sa nu fie vreun bug și de aici problema, dar poate își revine
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Am dat clear cache, ideea e ca nu apare să accept ceva. Iar cu update-urile sunt la zi, am o obsesie cu asta, și tot din Samsung store (cred că am spus greșit) și tot din google play. Și de sistem. Aproape zilnic
0 Aprecieri
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
O ultima varianta ar fi să reinstalezi SmartThings (din Galaxy Store și/sau Google Play). Asta dacă nu ai încercat până acum. Și vezi dacă apoi îți apare să accepți termenii și condițiile.
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Voi mai avea, apoi, dispozitivele de pana acum? În aplicație? Practic, nu am altceva decât pe cele mobile
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu, se vor șterge. Va trebui să le adaugi din nou. Dacă nu reușești altfel, mă gândesc că asta ar fi ultima varianta pe care o poți încerca și sper să funcționeze. Nu îmi dau seama care ar fi problema.

Sau, ca prima variantă, poți șterge și reinstala pe ceas aplicația SmartThings. Pe ceas oricum îți face sincronizare cu ce ai în telefon.
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Am dezinstalat, reinstalat, s-a conectat ceasul la el, fără să-mi ceară să accept nimic, dispozitivele mi-au apărut (nu toate, doar ceasul, mai am de adăugat căștile Samsung, telefonul. Mulțumesc!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Super, mă bucur că s-a rezolvat și că nu s-au șters toate 😁
felixcuceanu
Pioneer
Opțiuni
Deci îmi apare doar ceasul în aplicația de ceas . Deși în cea de pe mobil apar ceasul, un S Pen,telefonul, tableta... Asta chiar că nu știu cum să o rezolv
0 Aprecieri