Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Watch 3 LTE od Orange problem s VoLTE hovormi

(Téma vytvořeno: 29-01-2022 01:48 PM)
445 Zobrazení
Palo2
First Poster
Možnosti

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s funkčnosťou hovoru cez 4G sieť s hodinkami Watch 3.

Mám hodinky zakúpené v Orange , aj e-sim z Orange a rovnako aj aktivované u operátora volania VoLTE. Napriek tomu sa v 4G sieti nikam nedovolám, viem sa iba  pripojiť na diaľku k telefónu cez konto a pracovať cez dáta.  Keď som sa na to informoval v Orange nevedeli čo ďalej urobiť  a v Samsungu vraveli že je to problém operátora.  Hodinky som aj reštartoval aj obnovoval ale nič to nepomohlo, hovor sa dá uskutočniť iba v 3G sieti a tá veľkú budúcnosť nemá. Máte niekto skúsenosť alebo radu? Ďakujem. 

0 Like
8 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Čau @Palo2, skúsili ti u operátora reštartovať eSIM? Skúšal si sa pripájať na viacerých miestach? Resp. neskúšal si od nejakého známeho pripojiť eSIM od iného operátora? Rovnako skús overiť pri vypnutej a zapnutej WiFi 🍀

0 Like
Palo2
First Poster
Možnosti

Ďakujem za odpoveď.  WiFi na to nemá vplyv. Iný operátor ako Orange sa nedá aktivovať a o tom ani v Orange predajcovia neinformujú - v pohode vám ich predajú za plnú sumu a ani nepovedia že ich s iným operátorom nespustíte s e-sim . V Orange mi povedali že VoLTE je na sim aktivované a nevedia prečo to nejde. A mám ísť do servisu. Mal som aj Watch Active 2 LTE od Orange   a bolo to to iste. Problém teda nie je v hodinkách ale zrejme v software. Neviem. Chcel by som vedieť či to niekomu na Slovensku  funguje.

0 Like
Mydevicefp
First Poster
Možnosti

Dobrý deň. Do minulého týždňa som bez problémov používal eSIM od Orange v kombinácií so Samsung Watch 4 LTE. Od minulého týždňa sa nie je možné na číslo registrované cez eSim na hodinkach dovolať a ani z nich uskutočniť hovor. Paradoxne ihneď po hláške "volaná stanica je nedostupná" príde na hodinky SMS s notifikáciou o zmeškanom hovore.

Druhý paradox je, že z rovnakých hodiniek je bez problémov možné odosielať a prijímať SMS.

Tento problém mám od rovnakého času na dvoch samostatných hodinkách (rovnaká značka a model) u rovnakého operátora (Orange).

Hodinky a spárovaný mobilný telefón som opakovanie niekoľko krát reinštaloval (factory reset), zrušil/založil som nové regitračné účty v samsungu aj na gmail, u operátor som si dal opakovanie vygenerovať a aktivovať vždy novú eSIM. 

NIC NEPOMAHA 😞

...založil som samostatnú tému na tomto linku https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/galaxy-watch-4-lte-nefunk%C4%8Dn%C3%A9-hovory-cez-esim...

0 Like
Palo2
First Poster
Možnosti
Orange končí s 3g sietou a preto volania prestali fungovat. Orange na samsung hodinách VoLte nepodporuje preto aj prestal ponúkať Lte hodinky vo svojej ponuke. Ja som prišiel do Telekomu kde v súčastnosti ako jedinom operátorovi funguje na hodinách VoLte teda hovor cez 4g siet.
0 Like
nomoresams
Apprentice
Možnosti
Doplnam informacie po xy hodin skusania a zistovania. Problem je v skonceni podpory 3G siete a kompatibilite hodiniek samsung. S Orange supportom sme skusili uplne vsetko. Stacilo vsak ist tam kde este funguje 3G siet a hodinky fungovali OK. Mam dva rovnake kusy hodiniek (pre deti) takze vylucujem moznost vadneho jedneho ks. SKUSIL SOM AJ ZMENIT SIM Z TELEKOMU...rovnaky problem. Samsumg support ma poslal do kelu s tym, ze ak boli hodinky kupovane na amazon.de, tak pre nemecky trh SK a CZ pobocka servis nerobi. A dostal som info ze niektore trhy maju zamerne obmedzenia na funkcnosti. TAK SOM TEDA KUPIL NA SLOVENSKU novsi model galaxy whatch 5 a cuduj sa svete rovnaky problem. Samsung aj Orange tvrdia o podobnych problemoch/pouzivateloch nevedia.
0 Like
Silvia216
First Poster
Možnosti
Presne rovnaky problem v rovnakom case nastal aj u mna.nepodarilo sa ho nijak vyriesit,
0 Like
nomoresams
Apprentice
Možnosti
Zo strany Orange aj Samsumg som mal potvrdeny problem nekontability galaxy watch 4 5 aj 6. Vyriesene na strane Samsumg SW updatom minuly tyzden na galaxy watch 6.
0 Like
Beush7
First Poster
Možnosti

Cez 4ku Volte hovory fungujú

0 Like