o 29-01-2022 01:48 PM
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s funkčnosťou hovoru cez 4G sieť s hodinkami Watch 3.
Mám hodinky zakúpené v Orange , aj e-sim z Orange a rovnako aj aktivované u operátora volania VoLTE. Napriek tomu sa v 4G sieti nikam nedovolám, viem sa iba pripojiť na diaľku k telefónu cez konto a pracovať cez dáta. Keď som sa na to informoval v Orange nevedeli čo ďalej urobiť a v Samsungu vraveli že je to problém operátora. Hodinky som aj reštartoval aj obnovoval ale nič to nepomohlo, hovor sa dá uskutočniť iba v 3G sieti a tá veľkú budúcnosť nemá. Máte niekto skúsenosť alebo radu? Ďakujem.
o 01-02-2022 10:20 AM
Čau @Palo2, skúsili ti u operátora reštartovať eSIM? Skúšal si sa pripájať na viacerých miestach? Resp. neskúšal si od nejakého známeho pripojiť eSIM od iného operátora? Rovnako skús overiť pri vypnutej a zapnutej WiFi 🍀
o 01-03-2022 10:59 AM
Ďakujem za odpoveď. WiFi na to nemá vplyv. Iný operátor ako Orange sa nedá aktivovať a o tom ani v Orange predajcovia neinformujú - v pohode vám ich predajú za plnú sumu a ani nepovedia že ich s iným operátorom nespustíte s e-sim . V Orange mi povedali že VoLTE je na sim aktivované a nevedia prečo to nejde. A mám ísť do servisu. Mal som aj Watch Active 2 LTE od Orange a bolo to to iste. Problém teda nie je v hodinkách ale zrejme v software. Neviem. Chcel by som vedieť či to niekomu na Slovensku funguje.
01-02-2024 11:49 PM - upraveno 02-02-2024 12:03 AM
Dobrý deň. Do minulého týždňa som bez problémov používal eSIM od Orange v kombinácií so Samsung Watch 4 LTE. Od minulého týždňa sa nie je možné na číslo registrované cez eSim na hodinkach dovolať a ani z nich uskutočniť hovor. Paradoxne ihneď po hláške "volaná stanica je nedostupná" príde na hodinky SMS s notifikáciou o zmeškanom hovore.
Druhý paradox je, že z rovnakých hodiniek je bez problémov možné odosielať a prijímať SMS.
Tento problém mám od rovnakého času na dvoch samostatných hodinkách (rovnaká značka a model) u rovnakého operátora (Orange).
Hodinky a spárovaný mobilný telefón som opakovanie niekoľko krát reinštaloval (factory reset), zrušil/založil som nové regitračné účty v samsungu aj na gmail, u operátor som si dal opakovanie vygenerovať a aktivovať vždy novú eSIM.
NIC NEPOMAHA 😞
...založil som samostatnú tému na tomto linku https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/galaxy-watch-4-lte-nefunk%C4%8Dn%C3%A9-hovory-cez-esim...
o 02-02-2024 07:41 AM
o 10-02-2024 09:40 PM
o 23-03-2024 09:53 PM
o 24-03-2024 01:47 PM
o 12-07-2024 10:52 PM
Cez 4ku Volte hovory fungujú