Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung health

(Téma vytvořeno: 13-12-2020 08:13 PM)
267 Zobrazení
JM44
Pioneer
Možnosti

Na mobilu Sony Xperia se mi nedaří nainstalovat aplikaci Samsung Health, v Google Store ani Galaxy Store ji vůbec nevidím v nabídce. Mobil má Android 5.1.1, Na tabletu Lenovo jsem ji nastavil bez problému. Tušíte kde může být problém? Musí být hodinky  při instalaci připojeny?

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @JM44 

Nejsem si jist, zda tuto starší verzi Androidu půjde nainstlaovat. Podle Google Play vyžaduje aplikace Android 6.0 a výše

fajnSnek_0-1607767122842.png

Můžete zkusit stáhnout instalační soubor níže, ale myslím, že aplikaci se nepodaří bohužel dokončit.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/s-health/s-health-6-12-3-001-release/

fajnsnek2
0 Like
JM44
Pioneer
Možnosti

Netušíte jestli Android umožňuje update OS? U iOS (Apple) je to běžné, když vyjde update, dostanu informaci a nabídku že se v následující noci nainstaluje (jedinou podmínkou je, že musí být mobil nebo tablet nebo hodinky během update připojeny k napájení). Přístroj se starším Androidem je nutné zahodit? Pokud to tak je, je to další důvod odporu k tomuto OS.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tohle je čistě záležitost jednotlivých výrobců. Společnost Samsung standardně poskytuje update na 2 vyšší verze systému Android, u vlakových modelů od S10 vyšší dokonce na 3 vyšší verze systému Android. Co se týká jiných výrobců, je to jak kdo, někdo dá vyšší verzi o 1 někdo třeba ani to. 

fajnsnek2
0 Like
Dandys80
Journeyman
Možnosti
Zdravím
chci se zeptat na to update sw. Zatím jsem si nevšiml, že se aktualizuje 2 vyšší verze. Měl jsem S7 edge, to šlo z androidu 7 na 8 a konec, ale po dvou letech umřel. Prý závada na základní desce a oprava byla dražší než by byl novy tel. Potom jsem měl S8+ ten se aktualizoval s 8 na android 9 a konec. Potom S9+, šel na 10 a konec. A teď mám x cover pro a zatim mám android 10, takže půjde taky ještě na 11 nebo už ne?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Dandys80 

Trochu Vaše tvrzení uvedu na pravou míru - S7edge šel na trh s Androidem 6, následně proběhl update na 7 a 8.

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s7-edge/firmware/SM-G935F/ETL/#SM-G935F

Galaxy S8 šel do prodeje s Androidem 7, následně proběhl update na Android 8 a Android 9 a novější verze One UI.

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s8/firmware/SM-G950F/ETL/#SM-G950F

U Xcover Pro určitě očekávejte A11 a A12.

Počet aktualizací se počítá od uvedení na trh, ne od data Vašeho nákupu 😏

fajnsnek2
0 Like
Dandys80
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer,
díky za vysvětlení. Já telefon koupil a vždycky, tam byl nainstalován, už ten vyšší android. Takže díky a budu se těšit až příjde 11. Tady na to, to bude asi až někdy v létě nebo na podzim nejspíš. Zase na druhou stranu, už bude třeba trochu vychytaný.
0 Like