Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Samsung Health Monitor

(Subiect creat la: 25-10-2024 09:21 AM)
87 Vizualizări
SebyDix
Pioneer
Opțiuni
Salutare. Nu am avut pana acum un smartwatch, însă vreau sa îmi cumpăr unul (fe, 6 sau 7). Am văzut ca anumite funcții sunt disponibile doar pe telefoane samsung cu aplicația Samsung Health Monitor. 
Am căutat pe samsung store, însă am găsit doar aplicația Samsung Health, pe care o am deja instalata, însă nu și Samsung Health "Monitor " . E ceva de știut în legătură cu asta, sau e vorba despre aceeași aplicație? Mulțumesc!
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Aplicația o găsești în Galaxy store la My Apps. Eu asa am găsit-o : https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.shealthmonitor
Vezi dacă poți accesa link-ul.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Sunt 2 aplicații diferite.
Samsung Health este aplicația de baza, iar Samsung Health Monitor măsoară tensiunea arterială și ECG. Pentru calibrarea tensiunii ai nevoie de un tensiometru și un Smartwatch Samsung compatibil cu aceste 2 funcții.
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Aplicația o găsești în Galaxy store la My Apps. Eu asa am găsit-o : https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.shealthmonitor
Vezi dacă poți accesa link-ul.
SebyDix
Pioneer
Opțiuni
Da, am găsit-o. Mulțumesc!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @SebyDix !

E vorba de două aplicații diferite, Samsung Health și Samsung Health Monitor. Într-adevăr, denumirea lor s-ar putea să te inducă în eroare, dar sunt separate. Cu Samsung Health Monitor poți monitoriza tensiunea arterială și EKG-urile, pe  care le faci cu dispozitivele Samsung care suportă aceste opțiuni.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!