o 05-09-2020 07:01 PM
Dobrý den, používám tyto hodinky pro různé sporty, ale hlavně pro denní nošení.
Doposud jsem si myslel, že jsou hodinky vodotěsné ,alespoň pro běžné plavání v bazénu a také odolají dešti a potu!
Používám i jiné hodinky na sport. konkrétně na plavání jsem používal tomtom, zatím nebyl důvod namáčet SM-R600.
Tento týden jsem do plaveckého bazénu poprvé vzal tyto hodinky . Vydržely jen jeden 50m bazén, potom se začaly Rebootovat stále dokola, ihned jsem hodinky uložil do sucha a poté provedl všechny postupy doporučené Samsungem, stále po 4 vteřinách hlásily reboot! Hodinky jsou podle výrobce "vodotěsnost 5 ATM a plavecké funkce"!!! Předesílám, že jsem do bazénu ani neskočil a plaval jsem bez potápění ! Chtěl bych vědět, jak mám dále postupovat a jak je možné, že hodinky které prošly testem MIL-STD-810G nevydrží běžné namočení !!
o 05-09-2020 10:40 PM
Hezký večer @67tjonas
Děkujeme za Váš dotaz. Takt na dálku se opravdu nelze odhadnout co bylo příčinou poškození hodinek. Sám vlastním model Galaxy Watch Active 2 a v bazénu jsem s nimi byl několikrát, a hodinky stále fungují bez problémů. Pokud máte hodinky ještě v záruce, doporučuji navštívit servisní středisko společnosti Samsung, kde provedou diagnostiku zařízení a budou s Vámi reklamaci řešit.