Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Gear Sport SM-R600 vodotěsnost

(Téma vytvořeno: 05-09-2020 07:01 PM)
202 Zobrazení
67tjonas
First Poster
Možnosti

Dobrý den, používám tyto hodinky pro různé sporty, ale hlavně pro denní nošení.

Doposud jsem si myslel, že jsou hodinky vodotěsné ,alespoň pro běžné plavání v bazénu a také odolají dešti a potu!

Používám i jiné hodinky na sport. konkrétně na plavání jsem používal tomtom, zatím nebyl důvod namáčet SM-R600.

Tento týden jsem do plaveckého bazénu poprvé vzal tyto hodinky . Vydržely jen jeden 50m bazén, potom se začaly Rebootovat stále dokola, ihned jsem hodinky uložil do sucha a poté provedl všechny postupy doporučené Samsungem, stále po 4 vteřinách hlásily reboot! Hodinky jsou podle výrobce "vodotěsnost 5 ATM a plavecké funkce"!!! Předesílám, že jsem do bazénu ani neskočil a plaval jsem bez potápění ! Chtěl bych vědět, jak mám dále postupovat a jak je možné, že hodinky které prošly testem MIL-STD-810G nevydrží běžné namočení !!

0 Like
1 Odpovědět
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer  @67tjonas 

Děkujeme za Váš dotaz. Takt na dálku se opravdu nelze odhadnout co bylo příčinou poškození hodinek. Sám vlastním model Galaxy Watch Active  2 a v bazénu jsem s nimi byl několikrát, a hodinky stále fungují bez problémů. Pokud máte hodinky ještě v záruce, doporučuji navštívit servisní středisko společnosti Samsung, kde provedou diagnostiku zařízení a budou s Vámi reklamaci řešit. 

fajnsnek2
0 Like