o 30-11-2018 08:13 AM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 10:58 AM (kým) vvllaaddaa
Ahoj,
omlouvám se, jestli se zde už řešilo, jsem tu úplně poprvé a na první pohled jsem nenašla. Mám u tohoto náramku problém, že pokud je připojen k telefonu přes bluetooth, když si chci zapnout trackování trasy, prostě mi to nesepne GPS. Píše, že furt hledá a ať jdu někam na veřejné prostranství, i když jsem. Jednou jsem zkusila i normálně jít, ale ani po 15 min se nechytla a trasa se nezaznamenala. Když bluetooth vypnu, GPS se IHNED spojí a vše jde úplně v pořádku. Tohle mi ale opravdu vadí, protože samozřejmě chci třeba chodit, mít záznam a přitom přijímat upozornění z telefonu, což takto nejde.
Tenhle "fígl" jsem použíla jen díky tomu, že tento problém se na zahraničíních fórech řeší hodně často (Tedy evidentně s tím má problém mnoho lidí), jinak by mi to ani nefungovalo!
Je to na reklamaci? Či je nějaké řešení?
Děkuji
o 17-01-2019 10:19 AM
Zdravím, myslím že je to tím, že nemáte zapnute/povolené GPS v mobilu, fígl je v tom, že pokud jsou hodinky/náramek propojeny přes BT k mobilu, tak svoji GPS nepoužívají (kvůli spotřebě) a chtějí info o poloze z mobilu a ani když ji nedostanou, tak se nepřepnou na svůj GPS přijímač...
o 17-01-2019 10:24 AM
Také zdravím, bohužel, GPS mám na mobilu zaplou trvale, takže to tím není.
Ono opravdu pokud to řeší lidi z celého světa napříč fóry, tak to není vše jenom o "blbosti" uživatele 😕
o 17-01-2019 10:26 AM
A upřímně, přišlo mi i divné, že pokud jsem hodinky spojila bez BT, tím pádem začaly trackovat se svou vlastní GPS...tak pokud i po půl hodině jsem zapla BT, trackování najednou vypadlo, GPS přestala fungovat..i když jela nějakou dobu podle sebe v hodinkách. No prostě tohle fakt neočekávám u chytrých hodinek za x tisíc...
o 17-01-2019 11:39 AM
Aha, no já psal z mé zkušenosti a ze zkušenosti přítelkyně, kdy jsme to řešili při vyjížďce na kolobkách, já neměl mobil u sebe (takže to bylo přes GPS na hodinkách), ona ano, a na mobilu měla GPS vypnuty, po zapnutí GPS na mobilu to začlo fungovat i jí... (aktivitu jsme monitorovali přes Endomondo v Gearu)
o 17-01-2019 11:49 AM
A bohužel teď řeším další mnohočetný problém, na který taky není řešení. Moje Geary přestaly měřit kroky, pravidelně tepy a shody :-(, jo ještě špatně reagují na zvednutí ruky. Nejprve jsem zkoušel Reset, pak i Reset při bootovaní Gearu a nic... Zkouším kdeco a nic. Takže krám za X tisíc 😞
Z mého pozorovaní, systém senzorů se cca po 10s po zhasnutí displaye nějak uspí a neměří. Ale když rozsvítím display, tak to kroky měří, když si dám změřit tep, tak taky zafunguji, schody ne. Notifikace zpráv, hovorů a rozpojení BT funguje normálně, ale senzory ne 😞
o 17-01-2019 12:10 PM
Chápu, bohužel to by bylo to veselejší řešení, ale v mém případě (i dle fór), prostě gps zaplá permanentně, takže bohužel 😕
o 17-01-2019 05:40 PM
JJ, to nepotěší 😞
Tak já jsem uspěl v nápravě, prošel jsem dost vláken s tím mým problémem (anglických), zkoušel kde co, ale furt nic. 2x až 3x jsem narazil na info, že pomůže vypnout, dát na nabíječku a nechat to dobít do plna (až zhasne symbol dobíjení). Nevěřil jsem tomu, ale nakonec jsem to zkusil a ono to fakt zabralo!!! Kroky to počíta, tep to průběžně měří, dokonce i schody a po gestu zápěstím se rozsvítí display, neuvěřitelné, ale hlavně, že to zabralo. Tak přeji taky vyřešení problému.
o 17-01-2019 05:43 PM
No to snad není možný! Přijde mi už komicky, jak člověk musí x hodin trávit na fórech (ano, já též i na aj, x hodin) a nakonec pomůže to na co přijdou uživatelé a je to hokus pokus...viz i to moje že BT musím vypnout úplně, pak se to sepne atd.... Jojo, hodinky za x tisíc...:-D
o 19-02-2019 10:16 AM
Zdravím,bohužel tenhle problém mám s hodinkami také, hodinky samy o sobě jsou docela povedený kus HW, ale tohle softwarové chování mi také vadí.
Telefon nemám od stejné značky, ale používám telefon od Xiaomi. Bohužel zde je poměrně agresivní (u jiných značek bývá horší) šetření energií a u aplikace která zprostředkovává komunikaci s hodinkami "SAMSUNG ACCESORY SERVICE" se mi samovolně mění nastavení spořiče energie, po tom co ho vypnu tak vše jede bezchybně, polohu to chytne během pár vteřin z telefonu, ale vždy po nějaké době v řádu několika hodin až dní se mi tam opět zapne "spořič baterie". Pak nemám možnost chytnout polohu. Po vypnutí bluetooth tedy polohu hledá a časem jí chytne .... pokud se tedy dřív neuspí displej, to pak po probuzení asi hledá znovu, jinak nevím.
Manželka má telefon Samsung J5 (2017) a tam se to chová korektně a nemá s hodinkami žádný problém. Bohužel tohle vědět že se to takto bude chovat tak bych do nich už asi znovu nešel 😞