Zdravím Vás Samsung Members,
po podnětech uživatelů zde na Community i na sociálních sítích jsem se rozhodl dát krátký návod na výměnu špuntů u... Zobrazit příspěvek
Ak sa ešte môžem spýtať že či aj hodiny watch samsung galaxy 6 dostanú novú verziu android 15 a vyššie a aj one ui 7 a vyššie alebo tiež už nie?
Zobrazit příspěvek
Hodinky mně oznamují: " Samsung Health Monitor není pro vaši aktuální polohu k dispozici". Hodinky jsem aktualizovala, přesto měření KT a... Zobrazit příspěvek
Dobrý deň, po poslednej aktualizácii sa mi začali hodinky veľmi rýchlo vybíjať, o 22:00 sú nabité na 100% a keď sa ráno zobudím o 7:00, tak už majú... Zobrazit příspěvek
zdravim,kedy budú vydané hodinky a aký typ,čo budú už mať v sebe neinvazívne meranie glukózy? takisto bude treba každý mesiac kalibrovat? dakujem
... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
Mám hodinky Samsung Galaxy Watch 7 cca 1 měsíc a u posledních asi 4 cvičení se mi stalo,že GPS vytvořila divnou mapu,na některých... Zobrazit příspěvek
Po posledním updatu hodinek je GPS a sledování aktivity tragické. I když jsem při pauze dával ručně pozastavení aktivity, tak hodinky opět dělají... Zobrazit příspěvek
Ahoj. Začali mi nějak zlobit notifikace.
Když mi přijde jakákoliv notifikace, tak se na hodinkách zobrazí, ale hodinky mě neupozorní a... Zobrazit příspěvek
Zdravim vás, som jediný komu sa zdá že bateria nejako rýchlo degraduje? Na plné nabitie (100%) mi práve ukazuje výdrž batérie 1d 3h. Pamätám si... Zobrazit příspěvek
Zdravím vás chtěl jsem se zeptat nemáte někdo zkušenosti s nastavením polohy (Přesnost určování polohy).
Máte zapnuto v nastavení (Zvýšit... Zobrazit příspěvek
Dobrý den, po aktualizaci wearOS se strašně zpomalilo nabíjení. Nevíte kde by se to dalo vrátit zpět? V nastavení jsem to nikde nenašel. Nabíječka... Zobrazit příspěvek