o 05-02-2020 06:56 PM
Ahoj všichni,
mám hodinky Sam Active2 LTE a chtěl bych po Vodafone esim. Aktivace končí s chybou a pokud by někdo měl tyto hodinky, tak bych moc poprosil o opsání verze FW, popř. kod csc.
Moc díky Martin
o 07-02-2020 09:32 PM
Tak dostal jsem se na soubor csc-active-customer.inf a na soubor prodcode.dat a oba nesou informaci místo VDC info NEE což je kód csc Nordic Countries. Copak přepsat to je snadné, ale netuším, jak to nacpat z5. Po boot si hodinky na soubory nenechají sáhnout. Má někdo nápad?
o 07-02-2020 10:13 PM
Nemuze to byt tim ze mas stejne cislo v telefonu a stejne cislo eSIM? Coz by prave nemelo fungovat protoze klonovat to Vodafone neumi.
o 10-02-2020 11:48 AM
Zdar...
taky mám SGW active2 LTE ,koupený od Vodafonu. Mám v nich e-simku od Vodafonu a normálně se s nima dát volat,ale jak už bylo tady řečeno,jde to jen s jiným číslem,než co je v mobilu (vyřešil jsem to s předplacenkou,abych nemusel mít další paušál)Volání z hodinek používám jen když si potřebuju zavolat,jen já.Nechci,aby mi někdo na hodinky volal,přeci jen to vypadá na veřejnosti divně,když bych měl mluvit do hodinek,když bych neměl zrovna připojený bezdrátový sluchátka.Když jsem poprvé aktivoval e-simku se stejným číslem v mobilu,tak mi přestala fungovat simka v mobilu,je to prostě úplně ta samá situace,jako když si aktivuješ novou simku,např. když si ztratil mobil.Takže vážně operátor neumí simky klonovat.Jinak,jak v hodinkách funguje volání,ať už ve spojení s mobilem nebo s e-sim,tak je to popsaný v manualu str.105
o 10-02-2020 12:27 PM
o 10-02-2020 12:47 PM
o 06-03-2020 09:35 AM
Zdravím - mám GW LTE ale jsem u T mobile - používám přesměrování z tel. do hodinek velmi často ( když jsem na kole a td.) a vše funguje velmi dobře - hovory-nitifikace prostě vše.
o 06-03-2020 09:38 AM
Také Vás zdravím @4032Mirek,
ano, toto funguje dobře, ale když byste chtěl z těch hodinek volat, tak máte jiné číslo než na mobilu, protože T-Mobile neumí klonovat e-SIM.
06-03-2020 10:40 AM - upraveno 06-03-2020 10:45 AM
Volal jsem teď ještě na O2 a zdá se, že O2 je u nás v ČR jediný operátor, kde se to dá již částečně použít tak jak bych potřeboval (i když klonování e-SIM by bylo to úplně nejlepší a to zatím v ČR neumí nikdo z místních operátorů).
Když máte e-SIM od 02, tak ten kód na e-SIM potom můžete použít opakovaně a nemusíte chodit na prodejnu tak jako u T-Mobile. Dá se tedy již použít ta situace, že v telefonu odhlásím e-SIM, přihlásím ji v hodinkách a jdu běhat. Všichni se mi dovolají a já mohu volat ze stejného čísla. Po příchodu domů vypnu e-SIM v hodinkách a zapnu zase v telefonu. To znamená že konečně v březnu 2020 situace, kterou takto chci již 2 roky
, ale zatím pouze u O2.
o 06-03-2020 09:23 PM
@AndroidGuru no je to teda trochu kostrbaté řešení, ale je jasné, že v současné době jediné možné. 🙂
P.S. majitelé LTE hodinek, je nějaký kvalitativní rozdíl, když z hodinek voláte nebo přijímáte hovor co se týká kvality přenostu hlasu atd. když to jede přes LTE v porovnání s tím když by to jelo jen přes BT čili ve spojení přes mobil.
Hodinky používám přes BT jako Handsfree...ale ta kvalita zvuku apod. neni nic moc. Tak mě jen napadlo, jestli to je přenosem přes BT ....a jestli by to tedy bylo na přímo přes LTE lepší.
díky za reakce, pokud někdo otestuje.
o 05-05-2020 05:55 AM