Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy Watch Active 2 - převod textu na řeč

(Téma vytvořeno: 21-01-2021 05:09 PM)
760 Zobrazení
liborcihakjr
Apprentice
Možnosti

Ahoj mám hodinky Samsung Active 2 a při tréninku mi hodinky pořád mluví anglicky. Když dám převod textu na řeč je tam jazyk čeština a je ukázán jako ke stažení. Když na něj ťuknu tak mi to jakoby stahuje ale ani to nezačne a stopne se to. Ten stejný problém mám u Galaxy Watch, akorád tam je dostupný můžský hlas a to samé. Máte někdo stejný problém? Díky moc Libor

0 Like
7 Odpovědi
ErikB86
Navigator
Možnosti
Ahoj, na mě hodinky při cvičení taky mluví anglicky. Upřímně mě ani nenapadlo, že by mohly mluvit česky 🤔. PS: Taky mám Galaxy Watch Active 2.
liborcihakjr
Apprentice
Možnosti
me prave watch 46 mluvi cesky takze jsem to chtel pritelkyni udelat taky do CZ
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer Libore @liborcihakjr 

Podívejte se prosím do následujícího vlákna kde se podobný problém řešil:

https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/nastaveni-audio-pr%C5%AFvodce-v-healt/m-p/1621223#M323...

fajnsnek2
0 Like
liborcihakjr
Apprentice
Možnosti
díky moc ale tam jsem se toho moc nedozvedel a kroky co tam jsou tak v hodinkach nefunguji no
0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Neviem, ale mne GWA2 hlásili čas, tep, ubehnuté kilometre a pod. vždy v slovenčine. Musí byť však stiahnutý slovenský jazykový balíček. To isté bude podľa mňa platiť aj pre češtinu.

Pozri sa aký jazyk máš nastavený v Galaxy wearable v sekcii "Všeobecné" (obecné)? Ja tam mám slovenčinu a ide to pekne.

0 Like
liborcihakjr
Apprentice
Možnosti
no ona tam je moznost ztahnout cestinu ale vubec to nejde
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@liborcihakjr  Zkoušel jste stáhnout ten balíček přes WiFi v hodinkách? Nebo to stahujete skrze telefon? Zkusil bych reset hodinek do továrního nastavení a pak znovu stáhnout jazykový balíček. Aby jste zabránil ztrátě dat, můžete v aplikaci Galaxy Wearable udělat zálohu.

fajnsnek2