Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43/47mm - výdrž baterie

(Téma vytvořeno: 08-08-2023 04:29 PM)
1128 Zobrazení
polda
Voyager
Možnosti

Ahoj,

moje žena si včera pořídila SG Watch 6 Classic 43mm (BT verze), přes noc si je zapomněla dobít, takže  ráno odcházela z domu před pátou hodinou s baterií na 30%. Nyní, po 11,5 h, je na 10%... Podezříval jsem ji, že hodinky vypnula a schovala... 🤣... nikoliv. Takže první dojem z výdrže je obrovské překvapení 💪

Doufám, že až mě dorazí moje objednané 47mm, budou na tom s výdrží minimálně stejně.

16 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @polda 

pokud přecházíte např. z Watch4 budete mile překvapen, ale jestli jste vlastníkem Watch5 Pro či Garmin hodinek, tak tady z logických důvodů překvapení nečekejte. Momentálně Watch6 Classic testuji, za chvíli budu mít dostatečné srovnání.

Satelit1
Pioneer
Možnosti

Screenshot_20230808_061323_com.samsung.wearable.watch6plugin.jpgPřešel jsem z watch5 pro lte na Watch6 classic lte. Výdrž šla cca o 1 den dolů. Snad pořeší ty Služby Google play.

0 Like
polda
Voyager
Možnosti

Já osobně přecházím z AW Ultra, takže očekávám výdrž u SGW6classic tak na polovině toho, co jsem doposud. Ale i přesto, že AW ultra mají větší výdrž, dobíjel jsem je každodenně, vždy večer, před spaním a na sledování spánku jsem je měl plně nabity a připraveny. jiné to nebude ani s SGW6 😂  

Ale moc dobře vím, co od hodinek od samsungu očekávat, takže se výdrže nebojím. Měl jsem již několik samsung watch, až se mně názvy pletou... Gear s3 Frontier, S4 Classic, Watch 5 pro a teď Watch 6 Classic na cestě...

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @polda

Takže zpět na skok z jablečné říše? 

fajnsnek2
polda
Voyager
Možnosti

Oldo, těch skoků už bylo moc… 🤣

Mám v plánu, že to bude už jen doskok a zůstávám… Teď už jen doufat, že předobjednávka dorazí…

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak držím palce aby objednávky dorazily brzo, já bral výjimečně od Setosu a tabletm jsem měl o 4 dny dříve..  Ale zase ty Trade in na pobočce byly masakr

fajnsnek2
0 Like
polda
Voyager
Možnosti

Objednával jsem přes e-shop na samsung.cz, ale tam to trochu s předobjednávkama nějak drhne... 

polda
Voyager
Možnosti

EDIT: a to používá ""always on" - takže za mě, co se výdrže týče, 👍 

0 Like
Sheffield
Navigator
Možnosti
Jak vám vydrželi w5 pro?
0 Like