Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Počítání kroků při sportu (třeba Horské kolo)

(Téma vytvořeno: 08-08-2023 05:25 PM)
827 Zobrazení
TFiala84
Apprentice
Možnosti

Zdravím, mám Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE a Samsung S21, mám dotaz: na hodinkách si zapnu cvičení horské kolo - jedu 2 hodiny na kole - po ukončení cvičení mám o cca 8000 kroků více, proč ? Co s tím ? Jde vypnout počítání kroků při sportu ?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Tomiš
Voyager
Možnosti
0 Like
13 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Jen dotaz, nemáte třeba ještě telefon v kapse? Občas mi kroky počítal telefon při šlapání a v Health se to potom smíchalo a sečetlo s hodinkama.
0 Like
polda
Voyager
Možnosti

Přesně tak, pokud si dobře pamatuji, tak v Health se dalo nastavit počítání kroků pouze z hodinek nebo hodinky+telefon dohromady. To zpravidla dělalo problémy, proto jsem si vždy nastavil pouze počítání z hodinek. Když jsem "závodil" na kroky s mojí ženou, tak vždy vyhrála... (počítalo se jí to dohromady) 🤣

Lukàš
Pathfinder
Možnosti
ahoj! určitě to bude dvojím počítáním jak z mobilu tak na hodinkách. V samsung health si to musíš nastavit. Vzpomínám, že takové vlákno tu již v minulosti bylo.
TFiala84
Apprentice
Možnosti

ano měl jsem telefon s sebou, nevíte kde v Healt se to dá nastavit, nemůžu to najít. díky.

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
V telefonu, Samsung Health, Kroky, tři tečky v pravém horním rohu a Vyberte údaje o krocích k zobrazení. Ale hodinky od telefonu oddělit nejdou, ke zdvojení počítání obvykle nedochází. Když budete mít tel připnutý ke kolu, nic počítat nebude, ale je to potřeba vůbec řešit? Pár tisíc kroků navíc snad nikoho nepohorší. 🙂
0 Like
Tomiš
Voyager
Možnosti
Taky jsem to řešil, vím jak to nastavit, aby se počítali jen hodinky, mužu vám poslat screeny jak na to, pokud to pořád nevíte.
TFiala84
Apprentice
Možnosti

ano prosím o zaslání screenů, vyzkouším.

0 Like
Tomiš
Voyager
Možnosti
První část Screenshot_20230809_135720_Samsung Health.jpgScreenshot_20230809_135725_Samsung Health.jpgScreenshot_20230809_135750_Samsung Health.jpgScreenshot_20230809_135757_Samsung Health.jpg
Řešení
Tomiš
Voyager
Možnosti
Druhá Screenshot_20230809_135807_Samsung Health.jpgScreenshot_20230809_135811_Samsung Health.jpg
0 Like