o 15-06-2021 09:27 AM
Mám již více než 2 roky Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold a v poslední době mi nefunguje správně horní tlačítko. Už jsem to i zkusila dát do továrního nastavení, ale nepomohlo. Asi zkusím servis. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji
o 15-06-2021 10:28 AM
Dobry den,
nepolili jste si hodinky omylem nejakou lepkavou tekutinou v minulosti? Napriklad cola? atd...?
Urcite je na miste navstivit servis. Toto nebude softwarova zalezitost co se vyresi tovarnim nastavenim. Bohuzel vam v tomto ohledu zde asi nikdo vice neporadi. Urcite dejte vedet jak jste pochodili...
S pozdravem
SobicekCze
o 15-06-2021 10:31 AM
Dobrý den, se špatným fungováním tlačítka zkušenosti nemám, ale se servisem ano - je velice rychlý a kvalitní. Dá se domluvit i oprava na počkání.
Ještě před servisem ale zkuste v aplikaci telefon naťukat kód *#0*#, a vyzkoušet, jestli je to ok, viz:
o 22-06-2021 04:50 PM
Mám stejný problém. Kupovala jsem přes paní, takže bez záruky už. V minulosti jsem si všimla, že občas vynechávalo a teď tedy nejde vůbec, dostala jsem se do fáze, kdy po restartu hodinek je po zapnutí naučný program, při kterém mám zmáčknout tlačítko zpět ale nefunguje, takže mi to zamrzlo v tom naučném programu, nevím co s tím, zřejmě dám do servisu. Jen kdyby třeba někdo věděl, jak zrušit ten naučný program ale přes telefon, byla bych ráda. Jinak by mě též zajímalo jak autor pochodil. Díky, M.
o 25-07-2022 10:10 AM
Zdravím mam tiež taky problém hodinky po záruke a omylom som ich vyresetoval ale našiel som riešenie. Ked pride na to že treba stlačiť to nefunkčné tlačidlo späť tak stačí asi minutu alebo teda pokial to nezmyzne tukat na dotykovu obrazovku hodiniek asi do stredu vtedy to zruší tutorial 🙂
o 25-12-2024 05:41 PM
o 25-12-2024 05:43 PM