Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold - nefunkční horní tlačítko

(Téma vytvořeno: 15-06-2021 10:28 AM)
1314 Zobrazení
Members_GMlaos2
First Poster
Možnosti

Mám již více než 2 roky Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold a v poslední době mi nefunguje správně horní tlačítko. Už jsem to i zkusila dát do továrního nastavení, ale nepomohlo. Asi zkusím servis. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji

0 Like
6 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

nepolili jste si hodinky omylem nejakou lepkavou tekutinou v minulosti? Napriklad cola? atd...? 

Urcite je na miste navstivit servis. Toto nebude softwarova zalezitost co se vyresi tovarnim nastavenim. Bohuzel vam v tomto ohledu zde asi nikdo vice neporadi. Urcite dejte vedet jak jste pochodili...

S pozdravem 

SobicekCze

ds.png

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, se špatným fungováním tlačítka zkušenosti nemám, ale se servisem ano - je velice rychlý a kvalitní. Dá se domluvit i oprava na počkání.

Ještě před servisem ale zkuste v aplikaci telefon naťukat kód *#0*#, a vyzkoušet, jestli je to ok, viz:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MonikaH
First Poster
Možnosti

Mám stejný problém. Kupovala jsem přes paní, takže bez záruky už. V minulosti jsem si všimla, že občas vynechávalo a teď tedy nejde vůbec, dostala jsem se do fáze, kdy po restartu hodinek je po zapnutí naučný program, při kterém mám zmáčknout tlačítko zpět ale nefunguje, takže mi to zamrzlo v tom naučném programu, nevím co s tím, zřejmě dám do servisu. Jen kdyby třeba někdo věděl, jak zrušit ten naučný program ale přes telefon, byla bych ráda. Jinak by mě též zajímalo jak autor pochodil. Díky, M.

0 Like
Majo_
Pathfinder
Možnosti

Zdravím mam tiež taky problém hodinky po záruke a omylom som ich vyresetoval ale našiel som riešenie.  Ked pride na to že treba stlačiť to nefunkčné tlačidlo späť tak stačí asi minutu alebo teda pokial to nezmyzne tukat na dotykovu obrazovku hodiniek asi do stredu vtedy to zruší tutorial 🙂 

0 Like
ahij
First Poster
Možnosti
Dobrý den prosím o pomoct mám stejný broblem stem tlačítkem zoet tak jsem dala ten kód a něco zmackla a teď nejde vůbec nic prosím poradíte mi děkuji
0 Like
ahij
First Poster
Možnosti
Toto se objevilo a nic sti. Nejde delat20241225_174218_1000004166_1735144944.jpg
0 Like