Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy Watch 42mm nefunkční vibrace

(Téma vytvořeno: 22-01-2020 11:26 PM)
980 Zobrazení
Petra22
First Poster
Možnosti

Dobrý den , mám chytre hodinky samsung galaxy Watch 42mm a přestaly mi fungovat vibrace . Můžete mi poradit ? 

0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkontrolujte režim zvuku na telefonu, to nastavení se používá i na hodinkách. Tzn. pokud máte např. tichý režim nebo hlasitý, ale bez vibrací, hodinky vibrovat nebudou. Dalo mi docela dost práce na to přijít a pak všechno přenastavit, aby všechny notifikace, které potřebuju cítit, byly i s vibracemi.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Petra22 

Vyzkoušejte na hodinkách dát aplikaci telefon, a na klávesnici vyťukejte *#0*#. Spustí se testovací mód, ve kterém je i položka Vibrace.  Pokud zde vibrace fungují,  bude se jednat pouze o SW problém, pokud nefungují ani v test modu, ještě můžete vyzkoušet tovární nastavení.  Jinak bude nutná návštěva servisu. 

fajnsnek2
Airinka_88
Journeyman
Možnosti

Mám stejný problém na mých GWA2. Přestaly fungovat vibrace. Vyzkoušela jsem i na klávesnici vyťukat ten kód, ale žádné vibrace. Je ještě nějaká možnost, před reklamací?

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste factory reset, ale zázraky bych nečekal. Reklamace není nic strašného, pokud jsou v záruce a je to oficielní distribuce, provádí se oprava víceméně na počkání.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Airinka_88
Journeyman
Možnosti

tak hodinky putovaly do servisu, ještě že byly v záruce. Jen se budu muset těch 30 dní obejít bez hodinek 😉.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Airinka_88 Děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud Vám některé uvedené informace pomohly, můžete je prosím přijmout jako řešení? Děkujeme

fajnsnek2
0 Like
Airinka_88
Journeyman
Možnosti

Ráda bych, ale nejsem autorem příspěvku, jen jsem se "vetřela". Ale pomohlo mi upozornění  ve vašem příspěvku na kód *#0*#, kde jsem si ověřila, že vibrace opravdu nejdou 🤗