Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy fit 3 vs Xiaomi Smart band 9

(Subiect creat la: 26-11-2024 08:09 AM)
448 Vizualizări
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Salut. Am de vreo 2 Ani mi band 5 și vreau să îmi cumpăr o noua bratara. Nu vreau un smartwatch pentru că îmi dau seama că nu am nevoie de el. Nu știu ce să aleg intre cele 2 brățări din titlu. Am un telefon Samsung dar mă uitat atent și la mi band 9. Ce îmi recomandați ?
10 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Avand în vedere ca deții și un telefon Samsung, mai bine mergi pe Galaxy Fit 3. Așa vei putea sa beneficiezi de toate funcțiile.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, Galaxy Fit3 din start.
În primul rand vei avea compatibilitate 100% cu telefonul și are un ecran și mai mare dupa părerea mea ...
Un Galaxy Fit 3 îl găsești acum la 150 lei pe Flanco spre exemplu :smiling-face:
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Îți recomand Galaxy Fit 3. Se integrează perfect cu telefonul și interfața este exact ca și la Galaxy Watch.
De vreo 3-4 săptămâni testez și eu un Fit 3 și am rămas plăcut surprins de el. Nu mai poți spune că e brățară de fitness, ci ceas în toată regula. Are toate funcțiile de bază de care ai nevoie, notificările funcționează foarte bine și în timp real, poți trimite răspunsuri predefinite (alte răspunsuri oricum eu nu trimiteam nici de pe Watch), bateria ține destul de bine. Nu tine 13 zile cât spune Samsung (poate doar dacă dezactivezi toate funcțiile), dar ține mult mai mult decât un GW. Cu ecranul activat prin rotirea mâinii și foarte multe notificări pe zi ține cam 3-4 zile, iar cu ecranul activ la atingere ține peste 7 zile.
Pe seria S cel puțin, poți deschide și declanșa camera foto direct de pe brățară, poți seta alarme de pe ea. Ecranul este foarte bun, mare, se mișcă foarte fluid.

De fapt, la o utilizare de bază, este exact un Galaxy Watch, mult mai ușor și confortabil, cu o autonomie mult mai mare, dar căruia îi lipsesc microfonul, difuzorul și GPS-ul, dar pe care eu personal nu le folosesc nici pe ceas (eventual uneori GPS-ul, dar oricum și brățara îl poate folosi pe cel al telefonului).

O singură problemă am văzut până acum, dacă măsurarea continuă a pulsului este dezactivată, atunci identifica greșit etapele de somn adânc și REM. Galaxy Watch, mai nou măsoară continuu pulsul în timpul somnului și poate că ar fi util să facă asta și brățara. Dar oricum poți lăsa activă măsurarea continuă a pulsului și problema se rezolvă.
Georgia37
Journeyman
Opțiuni
Bună! Poate ma poți ajuta. De 3 zile am un fit 3...imi inregistreaza aiurea pasii ...inregistreaza și când stau la birou și tastez
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Soția are Fit3 și este foarte mulțumită de ea.
Bateria o tine spre 10 zile.. Cu totul dezactivat în afara de notificări și monitorizarea somnului.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și eu cred că alegerea cea mai bună nu poate fi decât Galaxy Fit3, nu doar pentru funcțiile pe care le are și pe care le-a punctat foarte bine @AlphaBlue , dar și pentru compatibilitatea excelentă între această brățară și telefonul Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Revin cu o întrebare: pot cumpăra curele noi pt fit 3 ? Daca sa zicem că vreau sa schimb culoarea sau reușeșc cumva sa o rup, pot cumpăra de undeva o curea ? ( As vrea sa fie originala ) Oare fit 3 e compatibila cu curelele de la watch ? ( Scuzați cacofonia )
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Fit3 are un mecanism de detasare rapida a curelei si poate fi inlocuita. Dar nu se potrivesc decat curelele facute special pentru ea.

Pe siteul Samsung gasesti de cumparat:

https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/galaxy-fit3-sport-band-dark-green-et-sfr39mgegeu/

Eu pana acum nu am avut probleme cu nicio curea la vreun ceas sau bratara Samsung. Nu s-a rupt niciuna, si nici nu mi-a provocat vreo iritatie. Nu acelasi lucru pot sa il spun despre marcile chinezesti de ceasuri/bratari. 🙂

0 Aprecieri
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Nu este pe stoc
0 Aprecieri