Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Restart hodinek při běhu

(Téma vytvořeno: 20-05-2022 06:48 PM)
469 Zobrazení
isivolf
Voyager
Možnosti
Cítím, že Samsung se zřejmě stane brzy značkou, která mi nesmí domů. Problémů je víc, ten poslední se objevil na mých Watch 4 LTE. Po 70 minutách běhu, kdy mi zbývalo ještě asi 15 minut do cíle, se hodinky restartovaly. Chvilku mě napadlo, že došla baterie. Přeci jen nebyly na startu plně nabité a poslech Spotify dost žere energii. Ale omyl, po restartu ukazovaly hodinky ještě 29 procent. Tohle mě vážně naštvalo. Trasa v záznamu není kompletní, čas také ne a ani se nezaznamenala pokročilá metrika. Hlavně, že chytají Watch 5 z extra materiálů, ale aby udělali jeden model, který bude fungovat tak já má, to ne. 
15 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Kdybyste skutečně chtěl poslat na trh software, až bude odladěný na 100%, nevyjde nikdy.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

isivolf
Voyager
Možnosti
To je ale jen Vaše domněnka. Podle mého názoru by to možné bylo, pokud by se o to ta společnost více snažila. Přijde mi ale, že je to její filosofie, dát to na trh, vydělat rychle prachy a pak začít rozesílat aktualizace. Mě to ale nebaví.
Libb
MegaStar
Možnosti
Vzhledem k tomu že mám státnice z oboru vývoje software, dovolím si na tom trvat.
Druhá věc je mor dnešní doby a to agilní vývoj, který opravdu tlačí na rychlost na úkor kvality. Myšlenka je asi taková, že když se nevydává nová verze jednou za rok jak to bylo dřív, ale i vícekrát do měsíce, tak to uživatelé s nějakou chybou chvíli vydrží. Problém je, že se to přehání a chyby přetrvávají.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
skeldap
Student
Možnosti
Nesouhlasim s timto komentem na znacku samsung sry😳😅
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Tak o to mi ani nešlo, aby každý souhlasil. Pouze jsem chtěl upozornit na nešvary drahých hodinek, jejichž cena je vyšší než jejich výkon.
0 Like
Rimja
Pathfinder
Možnosti
Ostatní značky mají taky své problémy... Nic není dokonalé. Nebo to snad nekdo viděl?🤣 Za mě musím říct že samsung se snaží a to i díky dlouhodobé podpory. Což jiné značky můžou jen závidět. A to nejsu zaujatej proti nikomu. Hodnotím tak jen podle sebe a osobní zkušenosti. Mám odzkoušeno kde co...
0 Like