Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s rýchlymi odpoveďami messenger na galaxy watch

(Téma vytvořeno: 16-12-2023 09:42 PM)
1782 Zobrazení
joziZbazi
Student
Možnosti
Zdravím Messenger "vylepšil" šifrovanie správ takzvané end to end, a zdá sa že preto keď mi príde správa na watch5 už nemôžem odpovedať žiadnym spôsobom,len prečítať správu.V skupinovom chate to šifrovanie nefunguje a môžem odpovedať aj predvoleným textom bez problémov. Dá sa to nejako obísť? Šifrovanie sa údajne nedá vypnúť,a už neviem čo by pomohlo. Ďakujem za pomoc ak niekto vie čo stým 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,

skúšal som to okrem watch 6 classic aj na 5 pro a 4 classic, ale všade mi to fungovalo.
Tažko povedať kde nastala chyba, pretože pri Meta aplikáciách jeden nikdy nevie.
Ak Vám nepomohlo klasické ako zmazať vyrovnávaciu pamäť aplikácie messenger alebo reinštalácia appky, či reštart hodiniek, môžete skúsiť ešte vypnúť a zapnúť rýchle odpovede vo všeobecných nastaveniach hodiniek, skúsiť resetovať nastavenia klávesnice v hodinkách, skúsiť či nedojde k zmene s inou klávesnicou (napr. G board) prípadne previesť wipe cache partition na hodinkách. Video návod tu: https://youtu.be/24gkYZ7H0xk?si=1xSes4HW_jp2B7Gq
Ako posledná možnosť bude reset hodiniek.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Osobne mám síce Watch 6, ale odpoveď mi funguje úplne normálne (ako preddefinované, tak aj môžem priamo napísať).

Skúste reinštalovať aplikáciu Messenger. V poslednej dobe má Meta problémy s takmer všetkými aplikáciami
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
u mňa to tiež funguje normálne.
Mohli by ste popísať, v ktorom kroku sa problém prejavuje v hodinkách? Viete zadať odpoveď len Vám ju neodošle alebo problém nastáva už pri písaní?
0 Like
joziZbazi
Student
Možnosti
Príde mi správa normalne sa dá prečítať a posuniem dole už sa tam zobrazí zobrazit v telefóne pod tým je blokovať oznámenia a pod tym ikonka vymazania správy a nič viac,ešte pred tyzdnom som pekne prednastavnymi odpovedami odpovedal alebo aj napísal,teraz len v skupinovom chate mi to funguje tak ako ma,skusal som preinstalovat,aj staršie verzie ale bez zmeny
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,

skúšal som to okrem watch 6 classic aj na 5 pro a 4 classic, ale všade mi to fungovalo.
Tažko povedať kde nastala chyba, pretože pri Meta aplikáciách jeden nikdy nevie.
Ak Vám nepomohlo klasické ako zmazať vyrovnávaciu pamäť aplikácie messenger alebo reinštalácia appky, či reštart hodiniek, môžete skúsiť ešte vypnúť a zapnúť rýchle odpovede vo všeobecných nastaveniach hodiniek, skúsiť resetovať nastavenia klávesnice v hodinkách, skúsiť či nedojde k zmene s inou klávesnicou (napr. G board) prípadne previesť wipe cache partition na hodinkách. Video návod tu: https://youtu.be/24gkYZ7H0xk?si=1xSes4HW_jp2B7Gq
Ako posledná možnosť bude reset hodiniek.
sponka
First Poster
Možnosti
JoziZbazi mam presne ten istý problém a neviem si rady uz som skúšala asi všetko a rada by som keby nám niekto s tým pomohol nakoľko som odpisovala často cez hodinky
0 Like
kokagvdbfkxn
First Poster
Možnosti
Mne nejde odpisovať ani čítať správy na watch 6 classic. Žiadne nastavenia nepomahaju
0 Like
Tikan
First Poster
Možnosti
Dobrý deň. Mám presne ten istý problém na watch5 pro. Na messenger sa nedá odpovedať z hodiniek. Môžte mi prosím poradiť? Už som dal aj reset hodiniek, odinštalovať messenger a znova nainštaloval a stále to nefunguje. Ďakujem vopred za rady.
0 Like
naconazovto
First Poster
Možnosti
Dobrý deň mám taký problém mám hodinku Samsung galaxy watch5 a jak mi príde správa z messengra tak sa mi dá prečítať aj odpíšem cez hodinky napíšemi ze odoslaná ale v messengri v telefóne ta sprava co som odpísal není, neviete mi pomôcť?
0 Like
Monnyka171
First Poster
Možnosti
Dobry den. Ja vam sice neviem pomoct pretoze mam ten isty problem na watch7, prisli ste uz na nieco? Dakujem
0 Like