Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

pot cumva schimba castile din promotie cu altele avand culoare diferita?

(Subiect creat la: 07-10-2020 12:26 PM)
371 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Practic as fi vrut sa schimb Buds Live Mistic Bronze cu unele negre.... 

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poti incerca pe OLX, oficial la Samsung nu cred ca o sa poti.

Viorel2018
Pathfinder
Opțiuni
Dacă în regulament scrie că sunt puse la dispoziție cele pe culoare Mystic Bronze, ce te face să crezi că îți poți schimba premiul? Condiția a fost pusă de la bun început, încă de când au fost telefoanele puse la precomandă, deci ți-ai asumat decizia. :smiling-face:
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai observat cumva semnul de intrebare de la final? A fost o simpla intrebare, stiu foarte bine care a fost promotia si ce decizii am luat.

Mistic Bronze ca si culoare a fost extrem de mediatizata si toata lumea innebunita sa isi ia culoarea asta (si la telefon si la accesorii)...cel putin asta am observat eu. S-a ajuns chiar pana la a nu exista stoc suficient pe culoarea asta fiind oferite alternative (la Note 20 Ultra de ex). Putea de ex cineva sa vrea sa schimbe castile cu unele de alta culoare, nu era o întrebare adresata Samsung

Multumesc pt opinie oricum

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Am intrebat in magazin si bineinteles ca nu se poate. Tocmai am primit coletul, conform promotiei :)))
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu cred că după ce o să începi să le folosești o să înceapă să-ți placă și culoarea 🎧 😁. Apropos, să ne spui cum se aud, dacă ești mulțumit de calitatea sunetului. Ah, și încă o chestie, cum îți stau în urechi?

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ne bucuram de ele asa cum sunt. Arata cam bling-bling pt gustul meu in culoarea asta da voi supravietui. Eventual le dau cu oja neagra si am rezolvat problema 😂😂😂

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sunt sigur ca vor aparea skinuri pentru ele. Poate scot astia de la dbrand ceva si nu o sa mai ai probleme.
Eu am o alta pereche de beans, albe. Initial am vrut sa le comand pe negru dar pe urma am citit ca se vad prea rau amprentele fiind asa lucioase si am luat pe alb pana la urma. Cred ca e cea mai OK culoare din cele 3. Chiar nu se vad deloc urme si amprente pe alb.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu am zis de negru pt ca le-am vazut in showroom si mi-au placut instant. Negrul ala este genial. Este un negru perlat cu reflexe gri metalizat si sincer cat am umblat cu ele nu s-a pus nicio amprenta.

Skin dbrand am vazut ca si huse dar numai pt case nu si pt ele.
Mai am varianta sa merg in service cu ele si contra cost sa solicit schimbarea carcasei. Daca calci pe una si se crapa nu se repara? Cred ca da...