o 12-11-2018 08:11 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:09 AM (kým) vvllaaddaa
Zdravím Pořád váhám které z těchto hodinek si koupit. Podotýkám že jako náhradu za dosluhujici Sony SW3. Nové samsung watch jsou už mimo mou cenovou hranici. Jsou nějaké vysloveně nevýhody a výhody u obou modelů? Je pravda že S3frontier jsou starší a je tedy pravděpodobnější že už nedostanou žádnou aktualizaci. Mé požadavky jsou hlavně alespoň nějaká vodeodolnost (pracuji v práci s vodou) . Moc nesportuji takže vyloženě model sport bych kvůli sportu nevyuzival. Předem díky všem za postřehy a doporučení.
o 14-11-2018 01:48 PM
Super. Díky za vyčerpávající odpověď. Buďto pokud bude nějaký peníz navíc tak půjdu už do novejsich gear watch a nebo pokud ne tak to vidim na frontier. Pro mě jako nesportovce kromě občasného projetí na kole s rodinou jsou wear sport nepotřebné naopak se mi líbí možnost volání u s3. Díky
o 14-11-2018 01:53 PM
Mne sa zase podávajú pre ich dizajn. Niečo medzi športovým a elegantným štýlom , čo sa už pri Watch nedá povedať. Podľa môjho názoru sú skôr elegantné. Ale je to len môj názor. Novšie je novšie. Skôr ma zaujíma spolupráca hodiniek s android9. Co zistím asi čoskoro. 😉
o 14-11-2018 04:42 PM
Mě se taky upřímně líbí víc design frontier než sport. A frontier a nové watch jsou designem hodně podobné. No uvidím. Každopádně já mám mobil xiaomi redmi note 4 tak to se androidu 9 nedockam 😄