Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Poraďte Gear sport nebo s3 frontier

(Téma vytvořeno: 12-11-2018 08:11 PM)
1345 Zobrazení
JarekBer
First Poster
Možnosti

Zdravím  Pořád váhám které z těchto hodinek si koupit. Podotýkám že jako náhradu za dosluhujici Sony SW3. Nové samsung watch jsou už mimo mou cenovou hranici. Jsou nějaké vysloveně nevýhody a výhody u obou modelů? Je pravda že S3frontier jsou starší a je tedy pravděpodobnější že už nedostanou žádnou aktualizaci. Mé požadavky jsou hlavně alespoň nějaká vodeodolnost (pracuji v práci s vodou) . Moc nesportuji takže vyloženě model sport bych kvůli sportu nevyuzival. Předem díky všem za postřehy a doporučení. 

0 Like
12 Odpovědi
JarekBer
First Poster
Možnosti

Super. Díky za vyčerpávající odpověď. Buďto pokud bude nějaký peníz navíc  tak půjdu už do novejsich gear watch  a nebo pokud ne tak to vidim na frontier. Pro mě jako nesportovce kromě občasného projetí na kole s rodinou jsou wear sport nepotřebné  naopak se mi líbí možnost volání u s3. Díky  

0 Like
Baco
Journeyman
Možnosti

Mne sa zase podávajú pre ich dizajn. Niečo medzi športovým a elegantným štýlom , čo sa už pri Watch nedá povedať. Podľa môjho názoru sú skôr elegantné. Ale je to len môj názor. Novšie je novšie. Skôr ma zaujíma spolupráca hodiniek s android9. Co zistím asi čoskoro. 😉

0 Like
JarekBer
First Poster
Možnosti

Mě se taky upřímně líbí víc design frontier než sport. A frontier a nové watch jsou designem hodně podobné. No uvidím. Každopádně já mám mobil xiaomi redmi note 4 tak to se androidu 9 nedockam 😄

0 Like