o 12-11-2018 08:11 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:09 AM (kým) vvllaaddaa
Zdravím Pořád váhám které z těchto hodinek si koupit. Podotýkám že jako náhradu za dosluhujici Sony SW3. Nové samsung watch jsou už mimo mou cenovou hranici. Jsou nějaké vysloveně nevýhody a výhody u obou modelů? Je pravda že S3frontier jsou starší a je tedy pravděpodobnější že už nedostanou žádnou aktualizaci. Mé požadavky jsou hlavně alespoň nějaká vodeodolnost (pracuji v práci s vodou) . Moc nesportuji takže vyloženě model sport bych kvůli sportu nevyuzival. Předem díky všem za postřehy a doporučení.
o 12-11-2018 08:49 PM
Vím, že jsi psal, že jsou mimo tvou cenovou hranici, ale přesto napíši můj osobní názor, kdy bych osobně raději nějakou dobu počkal a došetřil si na Galaxy Watch....toť jen můj názor k přemýšlení
o 13-11-2018 08:13 AM
@AndroidGuru má pravdu, je lepší koupit aktuální model. Já občas koupím něco staršího, abych ušetřil a stejně se po krátké době rozhodnu pro novější model a takhle akorát prodělám. Ikdyž se aktuálně rozdíl mezi S3 a GW nezdá veliký, v budoucnu může být vše jinak. U starších hodinek už nelze očekávat vylepšování funkcí a tak rychlou podporu. Sám mám krátce S3 Frontier a jsem spokojen, ale cítím, že bych aktuálně vybral právě novější GW. Výběr je jen na tobě.
o 13-11-2018 08:51 PM
To jste mi pánové moc nepomohli :-D. No budu to muset ještě promyslet. Jinak ještě dotaz, nemám telefon samsung. Jaké funkce ať už na těch nebo na těch hodinkách fungují pouze se samsungem? Někde jsem slyšel že třeba odpovidani na sms, messenger atd nefunguje. Díky
o 13-11-2018 09:09 PM
Nemám teď k dispozici neSamsung telefon, ale z toho co jsem vyčetl, jsem pochopil, že nejde odpovídat na emaily a SMS, ale notifikace na ně chodí. To se mi právě líbí že kombinace Samsung telefonu a hodinek umožňuje procházet sms a emaily přímo na zápěstí, využívám prakticky denně např. při vyzvedávání balíků/objednávek, kdy jejich čísla mám v mailu nebo v sms. Tipuju, že při použití jiného telefonu půjde obsah maximálně zobrazit a po smazání notifikace už nepůjde se na něho dostat.
o 13-11-2018 09:18 PM
Hlavní je aby šly zobrazit (přečíst) na odpisování je stejně lepší vytahnout mobil (alespoň pro mne). Na neodpovidani z hodinek jsem zvyklý z androidwear (wearos).
o 13-11-2018 09:19 PM
Pokud je to jenom tohle jediné co nefunguje u nesamsung mobilů , tak to je super.
o 13-11-2018 09:39 PM
Je tu uživatel @Baco a ten nemá Samsung telefon, takže by nám mohl napsat víc o funkčnosti hodinek s jinou značkou telefonu (používá model Gear S3)
o 13-11-2018 09:42 PM
Ahojte, hneď ako budem mat čas, prečítam vlákno a dám svoje postrehy sem. Momentálne padám z práce domov. Mam S3 frontier a sparovane s Huawei P20 Pro
o 14-11-2018 01:43 PM
Ahojte, mne osobne na hodinkách ukazuje notifikácie v poriadku. (tak 2-3sekundove oneskorenie oproti mobilu) Dajú sa otvoriť, prečítať a aj odpovedať na ne. Ale akonáhle zmažete notifikáciu, nedostanete sa k jej vláknu , aspoň mne sa nepodarilo. Nemám ich zatiaľ dlho, možno tak mesiac. Aktualizácia na najnovší soft hneď pri prvom spustení. Volanie s identifikáciou volaného aj hovor v poriadku cez S3. Tak isto aj vumytacanie cez hodinky. Co sa týka športových aktivít skúšal som aj iné aplikácie a nakoniec som včera všetky vymazal a nechal si len originál S Health. Úplne postačí. Na S3 sa zobrazuje celý priebeh aj s mapou a pozíciou. Možnosť pri aktivite aj prehrávanie hudby z S3 do sluchatiek. Videodolnist: mnoo, ja sa s nimi aj sprchujem a zatiaľ idú ako majú 🙂 Výdrž batérie od 2.5 do 3.5 dňa. Zapnuté BT a GPS nonstop. Sledovanie aktivít a oznámenia. Všetko funguje s Huawei P20 Pro.