Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Přechod z GW1 46mm na GW4 Classic

(Téma vytvořeno: 12-04-2022 08:37 PM)
148 Zobrazení
JanTar
Helping Hand
Možnosti

Zdravím všechny a mám prosbu o rady a zkušenosti. V současnosti vastním Galaxy Watch 46 první generace a za měsíc jim končí záruka. Už potřetí u nich odešel barometr, čili třetí reklamace stejné vady (paradoxně odešel před týdnem po nečekané aktualizaci aplikace Výškoměr 😛 ). Zvažuji proto, odstoupení od smlouvy a vrácení peněz (uvidíme, jak se k tomu Mironet postaví) a přechod Na GW 4 Classic. Chci se zeptat hlavně jak běhá systém a hlavně výdrž! Jsem zvyklý na 3-4 dny (nesportuji, GPS skoro nikdy). Jak je to s reálnou výdrží? Moc chvály jsem bohužel neslyšel. Dá se to, nebo je to opravdový průšvih? Díky za příp. odpovědi.

0 Like
12 Odpovědi
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,system je plynulý, výdrž max dva dny.
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Asi bych osobne pockal na gw 5.Maji vyjit v srpnu.S vracenim by nemel byt problem.Jelikoz jsi hodinky reklamoval na tu samou vec uz 3x mas narok na vraceni penez.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @JanTar 

můžete si přečíst můj článek zde:

https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/samsung-galaxy-watch4-classic/m-p/3910662

a jinak bych doplnil, že systém je plynulý a při mém používání, kde mám stále zapnuté bluetooth, při cvičení GPS, notifikace se dostanu cca na 1 a půl dne. I s tím co píšete se těžko dostanete na 3 dny, déle už vůbec ne. Wear OS žere více než předchozí systém Tizen.

Lukàš
Pathfinder
Možnosti
ahoj připojím pár poznatků...systém běží dobře, sem tam malinký zásek. Výdrž je opravdu max dva dny a to mám skoro vše vypnuté. Velké mínus jsou ciferníky a záleží jaký mobil od samsungu k hodinkám připojíš. Já A52 a třeba nemám funkci ovládání fotoaparátu. Pár výhrad by bylo ke sportovním funkcím ale jak píšeš ty nesportuješ, tak rozepisovat dále nebudu. Ještě třeba nečekej záznam spánku přes den. Jinak osobně bych počkal na tu pátou generaci.
Libb
MegaStar
Možnosti

Nekopejte pořád do WearOS. Galaxy Watch 4 mají také o 25% menší kapacitu baterie (asi 360mAh u GW4 Classic vs 470 mAh u GW 46). Ano, WearOS žere víc, ale když ještě uberete baterku, tak se nelze divit, že to nevydrží. Moje Ticwatch 3 Pro mají 577 aAh a nemám s výdrží problém. Tak jednoduché to je.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

I po odečtu menší kapacity baterie, žere nový OS víc a za tím si stojím! Nijak do Wear OS nekopu, to už bych hodinky s tímto systémem neměl.

Libb
MegaStar
Možnosti
Já si myslel obecně. Většinou lidé zmíní, tak jako ty, jen jiný systém, ale že je tam menší baterie, už opomenou zmínit a pak to vypadá, že je WearOS špatný. Žere víc, to jo, ale stačí tam dát trochu normální kapacitu baterie a je po problému.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

JanTar
Helping Hand
Možnosti
Děkuji všem za reakce. Hodinky používám s S10e a právě výdrž mě nejvíc odrazuje 😕. Možná si nechám staré a počkám na GW 5.
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
nemyslím. O baterce nepíšu. Beru to tak, že poslední model by měl být snad lepší. A jestli vyjde za nedlouho, určitě bych počkal abych měl alespoň na výběr jestli 4 nebo 5 generaci.
0 Like