o 24-11-2020 10:14 PM
Dobrý den,
zakoupila jsem si hodinky Samsung Galaxy watch active. Když mi přijde SMS, text se mi zobrazí na hodinkách, kliknu na odpovědět a objeví se mi text: zkontrolujte telefon. Když se podivam na telefon, tak tam mám text té zprávy a mohu na ní odpovědět. Ale nejde mi odpovědět přímo v hodinkách. Přitom když v hodinkách najedu na kontakt, dám napsat SMS, tak mohu bezproblému psát. Ale pokud mi přijde SMS, tak si jí v hodinkách přečtu, ale neodpovím. Odpovědět na Messenger mi jde bezproblému.
Dále pokud bych chtěla z hodinek vytočit hovor, tak mi to opět napíše zkontrolujte telefon a po odemknutí telefonu, mohu teprve volat.
Nevíte, čím by to mohlo být? Mám telefon Xiaomi Redmi 5 plus
Předem děkuji za rady.😉
o 25-11-2020 08:02 AM
Dobrý den, pravděpodobně se jedná o nekompatibilní aplikace. Ideální spolupráce je s telefony Samsung a jejich aplikacemi.
Ohledně SMS, zkuste nainstalovat aplikaci Zprávy od Google, tam by odpověď mohla fungovat. Ale obávám se, že poslat novou SMS jen tak bez aplikace od Samsungu nepůjde, stejně tak nepůjde procházet historii.
o 25-11-2020 08:21 AM
Hezký den @Mirka2
jak uvádí kolega @Libb tak aplikace Email, SMS v hodinkách jsou primárně navázány na aplikace v telefonu. Pokud by jste měl telefon od Samsungu bylo by možné v aplikaci SMS zobrazit zprávy, odpovědět a psát novou zprávu. Vyzkoušejte Next SMS - nainstalovat do telefonu i do hodinek.
26-11-2020 12:27 PM - upraveno 26-11-2020 12:31 PM
@Mirka2 pokud Vám některé odpovědi pomohly, můžete je označit prosím Přijmout jako řešení ?