Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nike run

(Téma vytvořeno: 03-12-2021 09:25 AM)
299 Zobrazení
KotaE
Student
Možnosti
Zdravím, dotaz je spíše pro běžce, můžete si nainstalovat aplikaci nike run do watch 4? Do mobilu ji dám, ale do hodinek to nejde. Nebo popřípadě jak to propojit.

Děkuji 😊
0 Like
9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Když na hodinkách spustíte Obchod Play  a vyberete sekci "Aplikace v telefonu", tak to nevidíte?

Watch_Screenshot_211203-084029.jpeg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

vypada to, ze nejste sam. To same se resi na redditu i zahranicni community viz odkaz:

https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-Watch/Apps-not-compatible-in-galaxy-watch-4/td-p/1989128

Vypada to, ze Watch4 spadaji do kategorie nepodporovaneho zarizeni.

Proc je zahadou.. 

Podle vseho si to tak nastavil NIKE. Resenim je podle redditu si z apkmirror stáhnout starsi verzi a nainstalovat mimo oficialni store sam a pak to jde.

Navod na instalaci: https://m.youtube.com/watch?v=8HsfWPTFGQI&feature=youtu.be

Odkaz na funkci verzi: https://www.apkmirror.com/apk/nike-inc/nike-run-club-wear-os/nike-run-club-wear-os-1-2-1-release/nik...

Mnoho uživatelů na redditu potvrzuje stejný problem jako vy.. Reseni je viz co popisuji.. Upozornuji vsak, ze vse mimo oficialni store je na vlastní riziko. Hezky den

KotaE
Student
Možnosti
Právě že nevidím.
0 Like
KotaE
Student
Možnosti
Dobrý den, dobře děkuji za odpověď kouknu na to, ale nevím jestli budu úplně riskovat.
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Nemyslim si, ze je potreba se obavat. Sam casto takhle instaluji.. Podle uzivatelu na redditu to funguje bez problemu. Je vsak samozrejme potreba brat na zretel, ze to neni uplne oficialni cesta. Je otazka proc nova verze nepodporuje Watch4. Mozna jde jen o chybu a nejaka dalsi verze to opravi..

Jestli vam alespon nektera z odpovedi “pomohla” .. Muzete ji prosim oznacit jako reseni? Dekuji

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Mě to také v hodinách watch4 nefungovalo tak jsem se jich zbavil. A upřímně watch4 není zrovna kvalitní výrobek pro aktivní sport spíše hračka pro děti.Z vlastní zkušenosti.
0 Like
KotaE
Student
Možnosti
Já zas nejsem profi sportovec a bohatě mi stačí
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
V pořádku napsal jsem jen svůj názor na watch 4. Také nejsem profi sportovec,jen mám rád funkční věci.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

je pravda, že profi sportovci užívají úplně jiné značky hodinek, které zase mají specifický systém a funkce.

Jako zastání Samsungu, WearOS v jakém do něj naskočil nebyl zrovna ze strany Google v nejlepší formě a navíc je potřeba jej upravit pro vlastní ekosystém, a to prostě chvíli trvá... Sám jsem zažil hodinky Samsung od začátku a prvních verzí Tizen, ale Samsung zapracoval a systém skvěle vyladil, věřím, že tady to bude stejné. 

fajnsnek2