Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

nespolehlivá platba

(Téma vytvořeno: 17-08-2023 12:59 PM)
1579 Zobrazení
honza63
Pioneer
Možnosti
U hodinek galaxy watch 5 pro lte se mi občas stane ,že nejde zaplatit na terminálu , což se mi u garminu nestalo nikdy .Je na vině sw nebo hw?
32 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
O placeni samsung hodinkama je tu popsano nekolik stran. ...a hezke cteni to neni.
Libb
MegaStar
Možnosti

Těžko říct, co je na vině, ale situace je stejná už třetím rokem, takže na nějakou zásadní nápravu asi nespoléhejte. Osobně placení hodinkami právě kvůli malé spolehlivosti a také kvůli pro mě nepřirozenému pohybu ruky nepoužívám.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak asi jsem jediný, kdo nemá problém platit hodinkami. Jasně docela pravidelně je to až na druhý nebo výjimečně na třetí pokus, ale vy.eb.lo to se mnou za ty roky jen jednou.
IT technik
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Ty jo tak teď jste mě dostali kvůli tomu bych je i bral. A to to není lepší ani u gw6 ?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Osobně jsem to tu na fóru hodně řešil a i kvůli tomu pořídil nové GW 6. Mám je pár dní, ale už teď můžu potvrdit, že to je jednoznačně lepší, protože jsem zaplatil i tam, kde s GW 4 platba neproběhla nikdy.

JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Měl jsem stejné problémy s Watch 4, ale u Watch 6 je (zatím) nemám. Nedokážu říct, jestli je to novým HW či SW. Pokud by to byla softwarová věc, tak je naděje, že se to promítne i do aktualizací starších hodinek (GW 5 a 4), které tento systém časem také dostanou.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jediný rozhodně nejste, také s placením hodinkami nemám větší problémy a od té doby co je spousta terminálu s přiložením na boku, tak stačí mírně otočit ruku a je to tam.

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
I male (20kc) zadavam casto opakovane pin. Toto fakt nechapu
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Pin na hodinkách? Při placení? Neznám a platím i tisícové částky, to bude asi nastavením konkrétního finančního ústavu?
IT technik