Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nastavení délky bazenu

(Téma vytvořeno: 05-07-2023 01:43 PM)
486 Zobrazení
djkuci
Apprentice
Možnosti
Zdravím,
Nevíte někdo jak nastavit u Galaxy watch 5 pro délku bazenu v režimu plavani ?

Děkuji moc za rady
9 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
V Samsung Health v hodinkach vyberete Cvičení a zvolit cvičení, poté naskrolujete na plavání a kliknete na malé ozubené kolo po ním, kde hned první v menu je délka bazénu.
djkuci
Apprentice
Možnosti
Super, děkuji moc 😀
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Jde u verze 5 nastavit kratší vzdálenost,než 20 metrů,jak je to u GW4 Classic? Dost mi to vadí, že nemůžu nastavit kratší vzdálenost. Ve městě máme malý plavecký bazén,který má 17 metrů
Dagmar63
Explorer
Možnosti

Také by mě zajímalo. Mám bazén na zahradě a ten rozhodně nemá 25 ani 50 m 🙂 Vidím jen tyto dvě možnosti. Watch 5.

0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Jde to nastavit i po metrech,je tam možnost,ale méně než 20 metrů nastavit nejde. Bohužel mé hodinky špatně i měří styl plavání,jelikož při hodině plavání prsou mi tam hodí znak,kraula atd...,takže půjdou na reklamaci.
Dagmar63
Explorer
Možnosti

Díky, 20 m jsem nastavila. Co se týká stylu - hodinky to identifikují zřejmě podle polohy ruky s hodinkymi. Když používám otočku kotoulem, tak mi změní styl, tohle už ani neřeším a taky na tom moc nezáleží. Doby vrcholového plavání jsou pryč už dost dlouho (je mi 61) 😄 Ale ty metry mě docela štvou, protože přeplavu párkrát těch 10 m bazénu a mám naplaváno 1,8 km. To je informace celkem na dvě věci, nechci být vulgární. Tlak mi taky měří "od oka" a o EKG ani nemluvím, po prvním pokusu o kalibraci jsem si měla zavolat rychlou podle nich 😄 Měla jsem před tím náramek Gear Fit2 Pro a to bylo jiné kafe. Nechápu, proč to Samsung úplně vypustil z programu. Náramky byly pohodlnější, měřily mnohem přesněji a nebyla to hrouda, ktrá mi třeba při nordic walkingu omačká ruku do krve a překáží pod páskem hole, takže je v podstatě nemohu použít (jen v kapse a to mi zase nepočítají kroky). Když mám v kapse mobil, tak mám napočítané kroky, když hodinky, tak nula kroků nebo 1-10 po 2 km. Proto jsem si pořizovala hodinky s eSIM, aby mi nemusel mobil sundávat kalhoty každých 50 m. Jsem docela naštvaná, ale ulomila jsem držák pásku u náramku, tak musím trpět.

0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Tak ono těch věcí na těch hodinkách bohužel není dotaženo více a to je používám řekl bych tak z 50% toho,co ty hodinky umí. Bohužel Samsung není Apple,který vypustí "takřka" 100% produkt. Důležitá jsou čísla a prodané produkty. Pokud si budu časem kupovat jiné hodinky,tak budu dobře zvažovat,jestli puduu opět do Samsung hodinek.
Dagmar63
Explorer
Možnosti

Také jsem zvažovala nakousnuté jablko, ale mám aplikace a v nich historii a to mě odrazuje. Navíc mám mobil Samsung a jen tablet, který je velký a těžký na nošení, mám od Apple. Možná až budu měnit telefon, půjdu i do změny hodinek, ale pak je zase nevýhoda, že nebudu mít nic s Androidem a některé aplikace pro Apple nejsou. Je to boj kompromisů. Třeba si na ty hodinky ještě zvyknu, mám je týden 🙂 Ale po Gear Fit2 PRO je to jednoznačně krok zpět. Bohužel.

Jessi_andresa
First Poster
Možnosti

Zkuste misto "plavání (bazén)" "plavaní( venku) 

0 Like