Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Marimea potrivita pentru un galaxy watch

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
16 Vizualizări
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Buna seara! Ma gandesc sa imi iau un galaxy watch 6 classic, nu vreau 7 sau ultra pentru ca iubesc acel bezel rotativ, si nu stiu daca sa merg pe cel de 47 de mm sau pe cel de 43. Cineva care poate sa imi dea niste sfaturi sau sugestii pentru a mi face mai usoara alegerea? Multumesc 
20 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Dacă poți, probează-le într-un magazin sau pune pe mână un ceas cu diametru similar ca să vezi cum se simte. Alegerea corectă e cea care ți se pare naturală pe mână și nu te incomodează la purtare zilnică sau la somn.
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Can asa arata watch 4 classicul de 42 pe mana mea, de asta sunt putin nesigur daca sa merg pe 47 sau 43 la 6 classicyGogwWXMZf.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
De ce nu îl iei pe cel de 47mm și dacă nu îți place cum vine, îi dai retur?
Mai ales că sigur pe acesta ți-l dorești mai mult, dintre cele 2 versiuni.
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Pentru ca singurul motiv pentru care nu mi ar conveni cel de 47 ar fi dimensiunea si daca fac asa si fac retur, iar la cel de 43 nu mi convine bateria, mai greu cu returul
0 Aprecieri
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Singurul motiv pentru care as alege versiunea de 47 ar fi bateria. Pe 4 classicul meu de 42 e cam praf
ovi88
Pioneer
Opțiuni
Un + pentru varianta de 47 ai. Găsești ceva și pentru cea de 43?
0 Aprecieri
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Pai nu prea
ovi88
Pioneer
Opțiuni
Ți-ai răspuns singur la întrebare 😄
Eu, la rândul meu, tot din același considerent am ales varianta mai mare.
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Multumesc frumos
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Personal, am optat întotdeauna pentru varianta mai mare. Un ecran mai mare oferă mai multă informație, ușor de citit, și, de obicei, o baterie cu o capacitate mai mare. Dar, asa cum am spus si @GeorgeH depinde de încheietura mâinii si de preferințele fiecăruia.
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Cel mare. Fiind bărbat consider ca da bine pe mana. Plus ca in viata reala nu e asa mare diferența. Pe doamne mi se pare ca dau mai bine cele mai mici. Din prisma bateriei recomand cat mai mare. Am avut si mici si mari, era diferență de o zi între ele. Spor la cumpărături!
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Multumesc frumos
0 Aprecieri
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Problema la mine e cam incheietura putin mica, se vede aici in poza rVCWTLiFAv.jpg
0 Aprecieri
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Cu gw4 classicul meu de 42
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Daca te interesează bateria e mai bun mai mare. Totusi cum s a mai spus mai sus poți le comanzi sa le dai retur sau poti sa mergi in magazine sa compari ceasul tău cu cele expuse. Recomand sa le iei de la resigilate daca alegi sa le comanzi.
0 Aprecieri
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Okok . Oricum cred ca merg pe cel mai mare, ca daca ma mai ingras asta mic o sa dea naspa si prefer bateria mai mare
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Spor la cumpărături și zi frumoasa! Sa ne zici cum e dupa ce l iei!
0 Aprecieri
Ciolt
Navigator
Opțiuni
Desigur, multumesc frumos. Asemenea iti doresc !
FLORU
Voyager
Opțiuni
Cred că diferă de la persoană la persoană cât de bine se potrivește mărimea ceasului pe mână!
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Hmm! să îți răspund cu o glumă,.... dacă o ai mică (persoanele de față se exclud!🤣🤣🤣) degeaba pui prezervativ mare....😂😂😂 depinde de mână,încheietura mâinii...🤔
0 Aprecieri