Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Měření složení těla se vždy přeruší - Galaxy Watch 4 Classic 46mm.

(Téma vytvořeno: 22-09-2023 06:48 AM)
206 Zobrazení
Estufujmix
Apprentice
Možnosti

Zdravím, mám problém s měřením složení těla, vždy se měření přeruší na 67%-68%. Napíše to zkontrolujte, zda máte pevně nasazené hodiny a opakujte akci. Hodinky mám pevně na ruce, dokonce jsem zkoušel měnit umístění hodinek na ruce a pořád to stejné. Dřív jsem tento problém vůbec neměl, ale poslední měsíce je to vždy takto. Jedná se o Galaxy Watch 4 Classic 46mm.

15 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Estufujmix 

neproběhla nějaká aktualizace? Asi bych zkusil reset hodinek než zjišťovat, kde se stal problém. U hodinek to je celkem rychlovka oproti telefonu. Reset by měl opravdu pomoci, pokud je to SW záležitost.

0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Také mi to už delší dobu dělá, i cca 2 aktualizace zpět.

Štve mě to dost. Párkrát mi pomohly vlhčí prsty, ale většinou žádný fígl nefunguje. Cca za hodinu mě to změří.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

O tom slyším poprvé. Zkoušel jste ten reset hodinek? Případně to nahlásím.

0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
FR nic neřeší, akorát se člověk trápí se znovu nastavením. Dělal jsem to začátkem tohoto roku, kdy po nějaké aktualizaci mi hodinky vibrují při připojení a odpojení BT, i když v nastavení to mám vypnuté. Dělá to pořád i teď po té velké aktualizaci.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Proto jsem se ptal. Většinou se mi vrátí dotaz, zda proběhl FR. Pokud ano, je to problém.

0 Like
Estufujmix
Apprentice
Možnosti
Tak jsem obnovil nastavení a pořád stejný problém...
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Je to problém senzorů. . Taky s tím mívám problém na GW5ProLTE ..blbne skoro jakekoliv telesné měření,...ekg, kyslik, složení těla, tlak...  Někdy to doběhne ok, nekdy to ani nenastartuje a nekdy se to po pár procentech přeruší..ani nejnovejší update to nespravil.

A nepomůže nic..ani factory reset, ani pečlivé usazení hodinek, ani vyčištění senzorů....

A samozřejmě diagnostika žádný problém nevidí.

Reklamovat to už nebudu (i když bych ještě mohl). Počkám na GW7 a tydle pujdou z baráku.

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dělají to bohužel i GW6, takže to dost možná ani GW7 nevyřeší. Na druhou stranu je to měření složení těla tak nepřesné (klidně i +-5% za hodinu), že to je *****. Klasickej Samsung.
0 Like
Estufujmix
Apprentice
Možnosti
To je s prominutím pěkná sr@*ka.. proc to tam samsung teda vůbec dává, když to po čase přestane úplně fungovat.. GW jsem kupoval jak vyšly za 10k a podle toho co jsem s nima zažil, bych dal maximálně půlku
0 Like