Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Je smarttag dobrý?

(Téma vytvořeno: 30-01-2025 09:52 AM)
294 Zobrazení
lepok
Journeyman
Možnosti
Rozmýšľam žeby som si kúpil smarttag lebo ho majú v alze za 23 eur ale čítal som o ňom zmiešané recenzie. Čo si myslíte o ňom vy ktorí ho už máte? 
14 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @lepok

Je to zařízení,  které Vám za pár korunu umožňuje efektivně a jednoduše sledovat polohu vašich zařízení. Osobně používám například ve voze, monitoring kočárku, na klíče, kufry při cestě na dovolenou. Já jsem velmi spokojen a můžu jen doporučit. Jediný neduh druhé generace jsou bateriev balení, které asi nejsou moc kvalitní a brzo je potřeba je vyměnit... 

fajnsnek2
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Súhlasím, mne batéria vydržala asi 3 mesiace, novo zakúpené držia zatiaľ v pohode, dajú sa kúpiť relatívne lacno.
0 Like
lepok
Journeyman
Možnosti
Asi ako často je ich potrebné meniť?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No ta původní odešla jak uvádí kolega po cca 3/4 měsících. Ale pak jsem tam dal GP a ta drží už více než rok...

fajnsnek2
0 Like
lepok
Journeyman
Možnosti
Ok ďakujem
Frosby
Voyager
Možnosti
Ahoj já jo využívám dost 😂 mám jeden na klíče a druhý v autě, a když spěchám a fakt někdy hledám klíče prozvonim to a najdu je tam kde bych je ne našel nikdy, minulé jsem je hledal než jsem si vzpomněl na tag a omylem mi je vzala manželka a byli na spod její kabelky 😂
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nejlepší je, že když nemůžu najít třeba i mobilem tak zmáčknu Tag a najdu rychle telefon. Podle mě má to zařízení spoustu výhod 

fajnsnek2
Frosby
Voyager
Možnosti
Přesně tak, vždycky se hodí 🙂🙂
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Který přesně tam mají? Možná bych počkal, jestli nebudou bazary plné teď co se dodají ty za korunu k S25. 

Jinak já jich mám asi 15 (8x ten první, 2x plus a 5x dvojku) a prostě to funguje. Docela fajn je možnost si třeba na letišti ověřit, že kufr s vámi opravdu přiletěl, nebo když máte auto v servisu tak vidíte, jestli se nepohybuje někde, mimo apod. Jeden mám na klíčích od auta, a když se dostanu z dosahu mimo označené zóny, mobil mě upozorní, že jsem někde nechal klíče.

Nevýhoda je, že kdybyste náhodou někdy měnil značku mobilu (což nedoporučuju, zkusil jsem a rychle jsem se vrátil), tak vám budou smart tagy k ničemu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Ring Titan | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like