o 03-03-2024 10:39 AM
Vyřešeno! Přejít na řešení
03-03-2024 12:32 PM - upraveno 03-03-2024 12:34 PM
Mel jsem k Samsungu oboji. A jestli jste vasnivy sportovec, chcete co nejpresnejsi udaje. Zaroven nechcete nabijet hodinky kazdy den.. ale tak jednou tydne neli dele. Tak garmin je jasna volba. Nezavolate si z nich. Ve vetsine z nich poradne ani neodpovite. Notifikace zobrazi spolehlive. Platby kartou podporuji.. Osobne bych doporucoval radu “VENU” ta nabidne amoled displej a mimo tedy sportovni funkce nabidne i zminovany barevny displej (hodne garminu dodnes amoled nevyuziva kvuli vydrzi atd) a trochu chytrych funkci.. Propojeni na androidu fungovalo na jednicku. Jestli ale chcete mit na ruce druhy maly telefon. Berte galaxy watch. Garminy jsou tak trochou od obojiho.
o 03-03-2024 10:45 AM
03-03-2024 12:32 PM - upraveno 03-03-2024 12:34 PM
Mel jsem k Samsungu oboji. A jestli jste vasnivy sportovec, chcete co nejpresnejsi udaje. Zaroven nechcete nabijet hodinky kazdy den.. ale tak jednou tydne neli dele. Tak garmin je jasna volba. Nezavolate si z nich. Ve vetsine z nich poradne ani neodpovite. Notifikace zobrazi spolehlive. Platby kartou podporuji.. Osobne bych doporucoval radu “VENU” ta nabidne amoled displej a mimo tedy sportovni funkce nabidne i zminovany barevny displej (hodne garminu dodnes amoled nevyuziva kvuli vydrzi atd) a trochu chytrych funkci.. Propojeni na androidu fungovalo na jednicku. Jestli ale chcete mit na ruce druhy maly telefon. Berte galaxy watch. Garminy jsou tak trochou od obojiho.
o 03-03-2024 12:35 PM
Dobrý den @Ricanek_Adam a rovněž Vám přeji pěknou neděli
Před 5 lety jsem byl asi v podobné situaci jako Vy - nebavilo mě neustále dobíjet s telefonem ještě hodinky, tak jsem se rozhodl za cenu ztráty některých funkci přejít na Garmin, který v době mého přechodu již podporoval nezdravé placeni, kdežto u Samsungu se o tom mluvilo. U Garminu sice neodpovíte na zprávu pomocí klávesnice, ale jen z předdefinovaného výběru zpráv, a u většiny modelu si nezavoláte.
Pokud hledáte slušné hodinky s dobrým poměrem cena výkon, za pozornost stojí určitě Garmin Venu 3 nebo Forerunner 965. Králem vy vydrží jsou pak Fenix 7(Transefrex) a Epix(AMOLED), které nabízí opravdu širokou škálu funkci - alr cena už je poměrně vysoká.
Garmin využívá svou aplikaci a platformu Garmin Connect, kde je veškerý přehled sledovaných údajů hodinkami a celkově je tato aplikace výrazně dále než Samsung Health - už jen například že má přehledné webové rozhraní.
Ptejte se co Vám ohledně Garminu zajímá, pokud budu vědět, odpovím. Já sám používám Garmin fenix 7X Saphire Solar
04-03-2024 01:52 PM - upraveno 04-03-2024 02:55 PM