Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Fit3

(Téma vytvořeno: 03-03-2024 07:28 PM)
1225 Zobrazení
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Tak nejen že baterie není žádná sláva, ale co je horší... dnes jsem nachodila 17.770 kroků, což zaznamenal Fit3, ale hodnoty se nacetly do mobilu o cca 2.000 kroků méně. Vypnout, zapnout, restart... a nic. To už se stalo podruhé. Nakonec se do náramku nahrála zpět ta nižší částka. To mě fakt naštvalo...Takže náramek stojí za ho.no. Nekupujte to.
50 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, bohužel nemám náramek, ale hodinky, nicméně si v aplikaci SHealth zkontrolujte toto nastavení:1709490737913.jpg
IT technik
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
To samozřejmě tak mám...
bul-yong
Explorer
Možnosti

Nenastal scénář, že se vám na chvíli načetly zduplikované kroky jak z telefonu jak z náramu a až během synchronizace se to rozpoznalo a duplikace se odstranila?

A nebo je to prostě chyba, je to novinka za pár korun a vezměte si, kolik problémů ať už reálných nebo fiktivních se řeší u Ultry, což je 30x dražší stroj...

0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Normálně se průběžně aktualizuje stav z náramku do mobilu..., což funguje dobře, teď ale to už 2x nefungovalo a stav se nenacetl a nakonec odecetl. Vrátila jsem se k GW6, které jsem odložila kvůli baterii a věčnému nabíjení. Proto jsem chtěla ten nový náramek, že aspoň déle vydrží... to že je levný, by ještě nemělo znamenat, že nebude fungovat...
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak pak by to chtělo podrobnější analýzu.

Také Vás tímto zvu, náramek pořádně vyzkoušet v praxi, při účasti na týmové výzvě v aplikaci SHealth, které zde čas od času pořádáme.

https://shealth.samsung.com/s/RDOn9fE
IT technik
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dal bych Samsungu ještě nějaký čas na nápravu, může se jednat o chybu v sestavení a snad brzy dorazí oprava.
IT technik
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
Naděje umírá poslední 👍
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Co zkusit použít jak náramek tak hodinky a zjistit o kolik se kroky liší?
0 Like
EvaZFlip6
Helping Hand
Možnosti
O to vůbec nejde, problém je v tom, že nesynchronizuje kroky s mobilem, nebo respektive ano, ale už dvakrát se to zaseklo a nešlo kroky načíst a nakonec kroky odebralo... Samsung Health načítá kroky jak z mobilu, tak z náramku. Při používání SW6 classic se to nikdy nestalo..., takže chyba musí být v náramku.
0 Like