o 13-12-2018 10:48 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:00 AM (kým) vvllaaddaa
Zdravím mám dotaz. Pořídil sem si galaxy watch a nikde tam nemám žádnou ikonku na zprávy. Myslel sem ze se dají zobrazit starší zprávy z telefonu. A když mi přijde zpráva tak se mi zobrazí ale když dám odpovědět tak mi to akorat napíše zkontrolujte si svůj telefon 🤔 jinak nám telefon huawei p20 lite. Nevíte co s tím? SMS jde akorát napsat a odeslat z hodinek přes kontakty.
o 13-12-2018 11:39 PM
Pravděpodobně to bude tím, že nemáš Samsung telefon. P20lite používá na SMS aplikaci od Huawei, pokud nemáš nastaveno jinak. Zkus ještě nainstalovat do telefonu aplikaci Zprávy od Googlu a nastavit ji jako výchozí aplikaci pro SMS. Následně vyp/zap hodinky. Jinak aplikace Gear Wearable musí mít povolená všechna oprávnění, to ale pravděpodobně už nastaveno bude mít.
o 14-12-2018 09:38 PM
Hodinky vracím objevil sem další a pro mě zásadnější problém. Nefunguje mi wifi v mobilu při spárování se s hodinkami přes Bluetooth nebo funguje ale dost špatně. Odpojim hodinky a vše běží zase normálně. Automaticky se nepripoji k wifi když se odpojí od Bluetooth atd. A kupovat si kvůli nim telefon Samsung opravdu nebudu. Škoda, jinak to jsou pěkné hodinky.
o 14-12-2018 10:44 PM
Tady bych viděl problém na straně P20l. Jsou tu majitelé hodinek, kteří je používají i s telefonem Huawei a tenhle problém nemají. Buď to bude dělat FW, nebo prostě apka pro hodinky si nesedla s EMUI. Nezkoušel jsi náhodou nějakou jinou apku k hodinkám mimo oficiální?
o 15-12-2018 05:42 AM
Nezkoušel sem jinou appku kromě té oficiální ani sem tam v podstatě nic neinstaloval a prostě to nefunguje. Docela zklamání u hodinek za skoro 9tis. Mažou zpět odkud přišly bohužel. Telefon Samsung si kvůli tomu opravdu kupovat nehodlám aby vše "fungovalo" tak jak má.
o 15-12-2018 06:53 AM
Já to chápu, jen jsem chtěl říct, že majitelé jiných značek telefonů, hodinky běžně bez problémů používají, takže problém asi nebude v hodinkách jako takových. Je škoda, že právě tvoje kombinace hodinek a telefonu nefunguje jak má. Třeba někdy v budoucnu Samsung telefon také vyzkoušíš
o 17-12-2018 01:22 PM
Ohledně SMS je to hloupé, ale opravdu musíš mít v hodinkách i v telefonu stejnou aplikaci. A to splňuje asi jen aplikace právy od Samsungu. Zobrazit a odpovědět by mělo jít vždy, ale procházet starší už ne 😕 Tady by to Samsung mohl nějak zkusit vychytat, i když Google to komplikuje jak se dá.
Ohledně wi-fi ale bude problém určitě na straně telefonu. Zkus schválně jak se to bude chovat, když připojíš nějaké jiné bluetooth zařízení.
o 10-02-2019 09:27 PM
Ahoj s SMS to jde i pokud nemáš tel. samsung
Postup je jednoduchý v telefonu nainstalovat apk Pulse a nastavit jako výchozí aplikaci pro SMS ,v hodinkách nainstalovat také Pulse ,dále v tel. v Pulse je to o nastavení sychronizace s ostatními zařízeními (nějaký kód ) ,který se zadá i v hodinkách .Pulse je v češtině a na správu sms jedna z nejlepších .Je zdarma a bez reklam,ale jen do určité míry ,pokud právě chcete využívat synchronizaci mezi zařízeními ,jedná se o prémiovou funkci ,kdy se platí měsíčně už nevím přesně kolik ,ale dá se jednorázově zaplatit 300 Kč . Při hodntě hodinek se to dá kousnout.
Je to funkční postup mnou odskoušeno Gear S3 + Huawei p20pro. V hodinkách se pak dá procházet historie sms a odpovídat na ni.
o 28-07-2019 06:58 PM
Ahoj,
zkusila sem tvůj návod, měla sem strach, že zas vyhodím peníze a budu dál z toho nešťastná, ale opravdu to funguje. Už mi SMS chodí, jak mají. 🙂🙂🙂👍👍👍
o 28-07-2019 06:59 PM