Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch zprávy

(Téma vytvořeno: 28-07-2019 06:58 PM)
6833 Zobrazení
PSteh
First Poster
Možnosti

Zdravím mám dotaz. Pořídil sem si galaxy watch a nikde tam nemám žádnou ikonku na zprávy. Myslel sem ze se dají zobrazit starší zprávy z telefonu. A když mi přijde zpráva tak se mi zobrazí ale když dám odpovědět tak mi to akorat napíše zkontrolujte si svůj telefon 🤔 jinak nám telefon huawei p20 lite. Nevíte co s tím? SMS jde akorát napsat a odeslat z hodinek přes kontakty. 

0 Like
14 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Pravděpodobně to bude tím,  že nemáš Samsung telefon. P20lite používá na SMS aplikaci od Huawei, pokud nemáš nastaveno jinak. Zkus ještě nainstalovat do telefonu aplikaci Zprávy  od Googlu a nastavit ji jako výchozí aplikaci pro SMS. Následně vyp/zap hodinky. Jinak aplikace Gear  Wearable musí mít povolená  všechna  oprávnění,  to ale pravděpodobně už nastaveno bude mít.  

0 Like
PSteh
First Poster
Možnosti

Hodinky vracím objevil sem další a pro mě zásadnější problém. Nefunguje mi wifi v mobilu při spárování se s hodinkami přes Bluetooth nebo funguje ale dost špatně. Odpojim hodinky a vše běží zase normálně. Automaticky se nepripoji k wifi když se odpojí od Bluetooth atd. A kupovat si kvůli nim telefon Samsung opravdu nebudu. Škoda, jinak to jsou pěkné hodinky. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tady bych viděl problém na straně P20l. Jsou tu majitelé hodinek, kteří je používají i s telefonem Huawei a tenhle problém nemají.  Buď to bude dělat  FW, nebo prostě apka pro hodinky si nesedla s EMUI. Nezkoušel jsi náhodou nějakou jinou apku k hodinkám mimo oficiální?  

0 Like
PSteh
First Poster
Možnosti

Nezkoušel sem jinou appku kromě té oficiální ani sem tam v podstatě nic neinstaloval a prostě to nefunguje. Docela zklamání u hodinek za skoro 9tis. Mažou zpět odkud přišly bohužel. Telefon Samsung si kvůli tomu opravdu kupovat nehodlám aby vše "fungovalo" tak jak má. 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Já to chápu,  jen jsem chtěl říct,  že majitelé jiných značek telefonů,  hodinky běžně bez problémů používají,  takže problém asi nebude v hodinkách jako takových.  Je škoda,  že právě tvoje kombinace hodinek a telefonu nefunguje jak má.  Třeba někdy v budoucnu Samsung telefon také vyzkoušíš :smiling-face:

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ohledně SMS je to hloupé, ale opravdu musíš mít v hodinkách i v telefonu stejnou aplikaci. A to splňuje asi jen aplikace právy od Samsungu. Zobrazit a odpovědět by mělo jít vždy, ale procházet starší už ne 😕 Tady by to Samsung mohl nějak zkusit vychytat, i když Google to komplikuje jak se dá.

Ohledně wi-fi ale bude problém určitě na straně telefonu. Zkus schválně jak se to bude chovat, když připojíš nějaké jiné bluetooth zařízení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
humakabula
Journeyman
Možnosti

Ahoj s SMS to jde i pokud nemáš tel. samsung

Postup je jednoduchý v telefonu nainstalovat apk Pulse a nastavit jako výchozí aplikaci pro SMS ,v hodinkách nainstalovat také Pulse ,dále v tel. v Pulse je to o nastavení sychronizace s ostatními zařízeními (nějaký kód ) ,který se zadá i v hodinkách .Pulse je v češtině a na správu sms jedna z nejlepších .Je zdarma a bez reklam,ale jen do určité míry ,pokud právě chcete využívat synchronizaci mezi zařízeními ,jedná se o prémiovou funkci ,kdy se platí měsíčně už nevím přesně kolik ,ale dá se jednorázově zaplatit 300 Kč . Při hodntě hodinek se to dá kousnout.

Je to funkční postup mnou odskoušeno Gear S3  + Huawei p20pro. V hodinkách se pak dá procházet historie sms a odpovídat na ni.

Šárka88
First Poster
Možnosti

Ahoj,

zkusila sem tvůj návod, měla sem strach, že zas vyhodím peníze a budu dál z toho nešťastná, ale opravdu to funguje. Už mi SMS chodí, jak mají. 🙂🙂🙂👍👍👍

0 Like
Šárka88
First Poster
Možnosti
Joooo a já mám Honor 8x.
0 Like