Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Watch vlákno - přístup odepřen

(Téma vytvořeno: 02-04-2019 12:33 PM)
832 Zobrazení
PunkyDLT
Apprentice
Možnosti

Zdravím vespolek.

Momentálně už třetím dnem zažívám stejný problém viz

https://eu.community.samsung.com/t5/Smartphones-Tablets-Wearables/Galaxy-Watch-sensors-stopped-worki...

Kromě toho je mi z neznámých důvodů odepřen přístup k místnímu vláknu o Galaxy Watch, toto vlákno mi zde nelze dohledat, zmizelo mi z doběrů a když se prokliknu ze starého e-mailu s upozorněním na nové téma, zobrazí se mi pouze stránka s upozorněním - přístup odepřen.

Edit: můj příspěvek se zřejmě zařadí někam mimo, nelze mi ho ani odeslat k tématu hodinek

Je zde nějaký moderátor schopný mi vysvětlit co se děje, či eventuelně uživatel se stejným problémem?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Ahoj,

na naší Community právě probíhají systémové změny, konkrétně měníme kategorie, takže prosím o chvilku strpení. Do hodiny by mělo vše fungovat jako předtím :winking-face:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Ahoj,

na naší Community právě probíhají systémové změny, konkrétně měníme kategorie, takže prosím o chvilku strpení. Do hodiny by mělo vše fungovat jako předtím :winking-face:

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Pokud nepomůže obnova hodinek ani reinstalace aplikace v telefonu, tak kedině reklamace. 

0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Kde jsou sakra všechny příspěvky týkající se Galaxy Watch a Gear S3??????

0 Like
Hohe09
Pathfinder
Možnosti

přes aplikaci v mobilu (galaxy wearable) jsem si zazálohoval veškeré nastavení atd.  Nyní to vypadá, že budu mít stejný typ hodinek (galaxy watch 46) ale jiné sériové číslo, prostě fyzicky jiné. Půjde obnovit uložená záloha z cloudu?? nebo je to vázáno přímo na sériové číslo hodinek atd? čili pouze využitelné při resetu stejných hodinek a následné obnovy.

děkuji za radu.

GW4 ; mob. Xiaomi Poco X3
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Hohe09 

Záloha není vázána na konkrétní hodinky. Já měl zálohu z GW46mm a dělal jsem obnovu do Galaxy Watch Active 2 a bez problémů. Takže nevidím důvod proč by to nešlo.

fajnsnek2