Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch 6 - Správa obsahu

(Téma vytvořeno: 24-09-2023 10:43 AM)
442 Zobrazení
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Včera jsem si chtěl do hodinek nahrát nějaké skladby a zjistil jsem, že mi nefunguje v aplikaci Wearables funkce "Správa obsahu" resp. funkce se spustí s výstrahou o nutnosti povolit oprávnění a za pár vteřin se vrátí na hlavní nabídku. Oprávnění mám SAMOZŘEJMĚ povolené v telefonu i v hodinkách.

Funguje Vám to někomu na GW6C korektně?

UPDATE: Vyřešeno. Celý problém byl v tom, že aplikace Galaxy Watch6 Manager měla sice vše povoleno, nicméně Polohu jen v případě používání a to se ukázalo jako problém, po přepnutí na trvalý přístup, již funkce "Správa obsahu" funguje. Zdánlivě nesouvisející věci. 

Diky @JeoCZ za zpětnou vazbu. 

image

IT technik
0 Like
6 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Zdravím, vyzkoušel jsem nahrát skladby a funguje to. Chtělo to 2 oprávnění, které jsem v hodinkách potvrdil. Takže bych hledal nějaké opravnění, které jste musel vynechat.

Raddi
Big Cheese
Možnosti
Díky za snahu pomoci, nicméně, prosím o jasnou odpověď, máte GW6 a když přes Wearables otevřete nastavení hodinek a v něm vyberete Správa obsahu, normálně se Vám to otevře a můžete si vybírat z nastavení??? Neřeším primárně písničky do hodinek, ale fungování funkce "Správa obsahu"Screenshot_20230924_134208_Galaxy Watch6 Manager.jpg
IT technik
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ano.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Super, díky, budu tedy dále laborovat, každopádně restarty telefonu a hodinek nepomohly.

Tak už vyřešeno, díky, potřeboval sem se ujistit, že chyba je jen u mne.
IT technik
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Vyzkoušel jsem hudbu i fotky, vše funguje. Mám GW6 Classic a ve Wearables žádné další zařízení ani plugin. Co ještě zkusit smazat data aplikace Wearables?
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Díky, vyřešeno viz. Update příspěvku, ale vážně díky, potřeboval sem se ujistit, že je třeba začít experimentovat.
IT technik