Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Watch - výškoměr a barometr

(Téma vytvořeno: 14-12-2018 08:27 AM)
37770 Zobrazení
09freds
Pioneer
Možnosti

Pořidil jsem si hodinky nedávno a jsem s něma celkem spokojen. I ta vydrž baterky z které jsem jsem měl největší obavy je celkem OK, hodinky vydrží při mém způsobu využití min. 3 dny. Jediná věc ,která mne rozladila je naprosta nefunkčnost vyškoměru a barometru. Výškoměr udává výšku cca až 100 m nižší oproti skutečnosti. I když nastavím výšku ručně na správnou hodnotu a  pak přepnu na další obrazovku tak výška se opět změní na nesmyslnou hodnotu. A barometrický tlak hodinky ukazuji ve velmí malem rozsahu , za dodu co je mám tak ukazovaly  v rozsahu 998- 1001 hPa. 

Teď, když piší příspěvek tak jsem v nadmořské výšce 247 m a hodinky ukazuji 169 m, tlak vzduchu je 983 hpa a hodinky ukazuji 1001 hPa.

Je to běžný projev hodinek, nebo je u mne něco špatně?

0 Like
Přejít na řešení
241 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Screenshot_20200124-093339_Samsung Health.png

Je to jen u aktivit, které jste začal aktivně měřit, ne na automaticky detekovaných, není to tím?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Je to jak píše @Libb , je nutné aktivitu spustit ručně. U automaticky zaznamenané se nemonitoruje ani tep ani nadmořská výška. 

Screenshot_20200124-094923_Samsung Health.jpg

fajnsnek2
Ambriel
Pathfinder
Možnosti

Tak nějakou dobu vše běželo jak mělo. Dneska se koukám na tlak a hle, žádné hodnoty. Ok zkusím restart, reinstal barometru a žádná změna. Koukám tedy do servisního menu a tam klasicky fail. Takže nejspíš 3. Reklamace pro problémy s barometrem.IMG_20200129_183653.jpg

0 Like
Logistik
Pioneer
Možnosti

Ja už mám koli barometru a vyskomeru hodinky v oprave už 2. krát. Prvý raz odišiel barometer vyskomer aj meranie pulzu a stresu úplne vymenili snimace,základnú dosku a nejaké drobnosti, teraz mi začalo ukazovať bludy v noci keď spím som nastúpal 200 m. Ked prejdem 4 poschodia a ukáže 14, aktuálna výška sa v kľude neustále mení ... tak som zvedavý co s tým urobia. Prvý krát zblbli po mesiaci a pol od kúpy a teraz tiež za toľko po oprave, takže táto závada je určite výrobná vada preto si počkám na tretiu a nechám si vrátiť peniaze taky zmetok nemienim nosiť na ruke. Hodinky som kupoval v Mp3.sk ale je to šedivka pre portugalský trh o čom som pri kúpe nevedel a dozvedel sa až keď som ich chcel dať do servisu Samsung v Košiciach - oni sa ohaňaju tým že u tovaru na nete majú uvedené EÚ distribúcia, ale ja som odkial mal vedieť že EÚ distribúciu mi záručný servis v SK nezobere do opravy a všetko musím riešiť cez predajcu a oprava namiesto 5 dní trvá 30?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Logistik 

Mrzí nás problémy, které s hodinkami máte. Osobně mám zkušenost s oficiálním servisem Samsung, a oprava trvala 12 hodin.  Od první opravy hodinky fungují bezchybně.  Otázkou jakou cestou Váš prodejce hodinky poslal do servisu, zda šly hodinky do oficiálního servisu země původu. Příště doporučíme zakoupit zboží u ověřených prodejců, servisní podpora pak v případě problémů bude výrazně lepší. Oficiální distribuce je prokazatelná dle popisků na krabičce a pokud zjistíte nesrovnalosti, vrátil bych zboží prodejci během 14 denní zákonné lhůty.

fajnsnek2
0 Like
Logistik
Pioneer
Možnosti

Besuchsadresse:
w-support.com GmbH
Ernst-Lässig-Straße 7
D-09232 Hartmannsdorf

0 Like
Logistik
Pioneer
Možnosti

na servisnom liste je uvedené toto:
Besuchsadresse:
w-support.com GmbH
Ernst-Lässig-Straße 7
D-09232 Hartmannsdorf

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Logistik diky za poslání adresy. Pravděpodobně se jedná o originál servis, ale díky tomu, že Váš prodejce to odesílá do zahraničí, celý proces trvá tak dlouho. Je to ještě lepší varianta , než kdyby to opravovali někde na koleně. Distribuce EU zkrátka není stejná jako SK, a Samsung má takto stanovené obchodní podmínky. 

fajnsnek2
0 Like
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Ono je to jedno kam se to posila. Ja reklamoval u Alzy, ceska distribuce a reklamace pokazde presne 30 dnu. Kdyz sem psal na Alzu jestli to vazne u nich nebo u servisu bylo mi receni, ze hned jak jim to prijde ze servisu davaji vedet. Nevim presne kam Alza posila, ale 30 dnu je masakr.......me se nastesti barometr zase rozjel kdyz sem ho profouknul a preinstaloval aoku barometru, ale popravde je to neustale se opakujici problem...
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@fajnSnekto máte v Praze nějaký pomalý servis, v Brně asi 30 minut :smiling-face:

Jinak bohužel, my to tu píšeme pořád dokola, je to i na stránkách Samsungu, že  pokud koupíte výrobek pro jiný trh, než ten váš, musíte řešit reklamaci u prodejce.  Ať už kupuju cokoliv, první věc, kterou řeším, je jak se prodejce staví k reklamacím. Nedávno jsem třeba kupoval foťák z 100 000 Kč a hodně pečlivě jsem si ověřoval, že to budu moct servisovat u českého Nikonu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro