Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch - denny prehľad

(Téma vytvořeno: 21-03-2019 09:05 PM)
1204 Zobrazení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Zdravim,preco nemam moznost zapnut denny prehlad?.To je to ked rano vstanem a ukaze mi pocasie,atd,a vecer tiez...zapol som v nastaveniach hodiniek senzory pre aplikaciu denny prehlad,ale nikde inde tu apku neviem najst.to iste aj pre apku sluzba prisposobenia.Aj v mobile (ssmsung s9+) som zapol sluzba prisposobenia.Ako to zapnut aby mi to ukazovalo ked sa zobudim/idem spat? Vdaka

0 Like
25 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Mám zkušenost, že ten přehled tam naskočí po obnově hodinek a spárování s telefonem hned a pak může trvat až 48 hodin, než se ta přizpůsobená služba naučí tvoje zvyklosti. Mně třeba naskočil po delší době právě teď a rovnou jsem si v něm nastavil ručně, kdy se má zobrazovat ráno a večer.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Já bych to chtěl vypnout... 😕

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

@Libb  :smiling-face: a když ho vypneš, tak se ti zobrazuje neustále?

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A kde se vypíná? :face-with-tears-of-joy:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

až ti naskočí, tak na boku tři tečky a nastavení a tam se to dá vypnout

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Hodinky mam 2 dni,v mobile som zapol sluzbu prisposobenia,mozem ju vypnut?Takze mam cakat ci to nabehne alebo mam najprv odparovat hodinky,obnovit udaje,a znova sparovat s mobilom a nabehne to?

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Přizpůsobenou službu mám v telefonu vždy zapnutou. Pokud to nebude problém, tak bych hodinky obnovil a znovu připojil k telefonu a měl by se ten Denní přehled brzo ohlásit. Mám sice S3, ale teď už mají podobné funkce. Hodinky skoro každý týden připojuji k jinému telefonu a nikdy se mi nestalo, že bych ten přehled neměl.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

@Libb takhle vypadají ty obrazovky, kde to jde vypnoutScreen_20190322_182738.png

Screen_20190322_180803.png

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

No po resetu uz mam v nastaveniach sluzba prisposobenia.kde si nasiel tieto nastavenia na screenshote,medzi aplikaciami?

0 Like