Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm problém luneta

(Téma vytvořeno: 07-08-2023 02:32 PM)
385 Zobrazení
Jetra
Navigator
Možnosti
Tak jsem dnes rozbalil hodinky SGW6 LTE a už mám první problém. Hodinky špatně reaguji na otáčení lunety, někdy se obraz posune až po 3, nebo 4 cvaknutí, otáčení zpět je ještě tupější. Někdy dokážu otočit lunetu o 360 stupňů, aniž by se dlaždice posunula. Obrazovka se při otáčení lunety vždy lehce otřese, zdá se, že hodinky nějaký impuls dostanou, ale dlaždice se nepřesune na další. U SGW4 jsem byl zvyklý, že luneta reagovala přesně a vždy bezchybně.
Máte prosím někdo nápad, čím by to mohlo být? Nebo jen zpět do obchodu a reklamovat?
0 Like
26 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jetra 

tady doporučuji určitě zařízení reklamovat či vrátit a požádat o nový kus. Můžete ještě zkusit reset hodinek, ale moc tomu nedávám.

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Je zajímavé, že v diagnostice je test lunety zcela OK. Plynule reaguje na otáčení, zcela bez chyby...
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to bych nečekal. Zkuste ten reset hodinek.

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Do resetu se mi moc zatím nechce, právě jsem tam pracně spustil eSIM. Nejsem si jistý jestli by se to v síti po HR chytlo, jinak by mi HR problém nedělal.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tomu naprosto rozumím. Ale nedokážu si představit, jak to chcete jinak vyřešit.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nejste první, kdo něco takového zmiňuje. Reset hodinek určitě nepomůže, vidím to na chybu ve firmware. Doporučuju počkat na první aktualizaci, podle mých zkušeností to bude brzo.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Zatím jsem strávil hodně času nastavováním, eSIM a dalším, tak už nemám to správnou energii a chuť. Snad se zítra pochlapím a provedu HR a znovu vše zkusím nastavit.
0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Mě se také jeví nejvíce pravděpodobná vada v SW. V diagnostice to chodí perfektně, a jak jsem psal, při každém cvaknutí lunety display lehce zareaguje, má tendenci kousek posunout dlaždici, ale ve finále se dlaždice nepřesune. To vypadá, že hw funkce lunety je spíše v pořádku a nezvládá to sw.
0 Like
PeaTo
Journeyman
Možnosti
Zdravím. Můžu se zeptat trochu na nebo jiného a to konkrétně na nastavení esim? Chodí mi jen SMS. Nedá se volat, ani se nikdo nedovolal. Jen mi přijde informace od operátora, že se někdo pokoušel mi zavolat. Jinak já zatím od soboty nepozoruji problém s lunetou, ale s baterií. No snad se to podaří aktualizací opravit. Děkuji
0 Like