Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy watch 6 classic, πρόβλημα συγχρονισμού

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-08-2023 12:58 AM)
429 Προβολές σελίδας
dnk21
Explorer
Επιλογές
Έχω εδώ και λίγες μέρες το galaxy watch 6 classic και αντιμετωπίζω ένα θέμα. Δεν συγχρονίζει τα μηνύματα sms. Συγχρονίζει κανονικά κλήσεις, επαφές αλλά όχι sms. Έχω κάνει επανεκκίνηση και επαναφορά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κάνεις ανάλογο θέμα ή γνωρίζει κάποια αιτία ή λυση;
Όταν ορίζω ως προεπειλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων το messages της google, συγχρονίζει κανονικά. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια. 
11 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, έχεις και στο κινητό και στο ρολόι ως προεπιλογή την ίδια εφαρμογή μηνυμάτων?? Γιατί αν έχει στο ρολόι το messages της samsung και στο κινητό της google δεν νομίζω να συγχρονισουν...
dnk21
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα, το πρόβλημα εμφανίζεται όταν έχω και στις δύο συσκευές ως προεπιλογή την εφαρμογή της samsung. Όταν επιλέξω την εφαρμογή της Google, συγχρονίζει κανονικά. Ευχαριστώ για την απάντηση...
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Μήπως το ρολόι υποστηρίζει κυρίως την εφαρμογή της google? Γενικά υπάρχει μια τάση και στα καινούργια κινητά samsung να προωθείται πολύ αντί για την κλασικη εφαρμογή μηνυμάτων... Επίσης στην εφαρμογή της google μπορεί να τα συγχρονίζει πιο εύκολα μέσω wifi ενώ στην εφαρμογή μηνυμάτων ίσως θέλει πιο μεγάλη διαδικασία με αποστολή δεδομενων στο ρολόι από το κινητό.
dnk21
Explorer
Επιλογές
Επειδή έχω και το galaxy watch 5, στο οποίο δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή της samsung, γιαυτό απορώ γιατί έχει θέμα το watch 6 classic...
sot13
Pioneer
Επιλογές

Πως προεπέ΄λεξες την εφαρμογή της Samsung;

Το ρωτώ δίοτι σε εμένα στις default apps δεν μου εμφανίζει δυνατότητα επιλογής messaging εφαρμογής. Και ε΄γώ χρησιμοποιώ της Samsung, (και στο τηλέφωνο), έχοντας απενεργοποιήσει αυτή της google, και μου συνχρονίζει κανονικά.  

dnk21
Explorer
Επιλογές
Όταν σύνδεσα για πρώτη φορά το τηλέφωνο με το ρολόι, μου συγχρόνισε τις επαφές και όλες τις κλήσεις ενώ στα μηνύματα δεν μου συγχρόνισε κανένα μήνυμα. Στο τηλέφωνο έχω προεπιλεγμένη την εφαρμογή sms της samsung. Στη συνέχεια όρισα στο τηλέφωνο την εφαρμογή messages της google ως προεπιλεγμένη και συγχρόνισε όλα τα μηνύματα και στο ρολόι. Όταν επανέφερα και στις δυο συσκευές την εφαρμογή της samsung, εξακολουθεί να μην φέρνει το ιστορικό, αλλά εμφανίζει μόνο τα νέα μηνύματα που λαμβάνω. Στο δικό σου φέρνει κανονικά όλα τα μηνύματα;
sot13
Pioneer
Επιλογές
Ναι. Για προσπάθησε να κάνεις το εξής που έχω κάνει και εγώ να δούμε πως συμπεριφέρεται. Από το τηλέφωνο και την εφαρμογή wear πήγαινε στα settings / apps βρες το google message πάτησε επάνω του και κάτω κατω πάτησε την επιλογή disable. Αυτό έκανα εγώ από την αρχή. Κάνε ένα reboot στο ρολόι και δες το παλι
Rebelakos
First Poster
Επιλογές

Έχω το galaxy watch 6 classic γνωρίζει κανείς γιατί ενώ έρχεται κανονικά το μήνυμα από το messenger πατάω απάντηση αλλά δεν στέλνετε. Ενώ στο viber στέλνετε κανονικά 

Foteini
First Poster
Επιλογές

Βρήκατε άκρη με αυτό το θέμα;;;;γιατί και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω.....