Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Συνεχίζει το πρόβλημα...

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-04-2025 07:12 PM)
120 Προβολές σελίδας
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
Buds 3 Pro... συνεχίζει ασταμάτητα και όσο πάει χειροτερεύει το θέμα με τη φόρτιση. Το ένα στις 100 φορές που θα το βγάλω και θα το βάλω πίσω στη θήκη θα φορτίσει, ΚΑΙ ΑΝ, ενώ το άλλο, όσο το πατάω μέσα στη θήκη, φορτίζει. Όταν το αφήσω, δεν φορτίζει, με αποτέλεσμα τα ακουστικά να μένουν αφόρτιστα. 🤷🏻‍♂️ Κάποιος που έχει κάνει κάτι ή τα έχει πάει εκεί που τα αγόρασε;
10 Απαντήσεις
LawS23
Troubleshooter
Επιλογές
και εγω στα 3 τα απλα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αλλά οχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο λες δλδ σε εμενα δεν θα φορτίσει 1/10-15
Jimmm
Apprentice
Επιλογές
Μπρο και εγω το ίδιο θέμα θα τα γυρίσω στα public
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Δεν τα εχω και δεν ξερω εχω της xiaomi της ιδιες μαμακιες κανουν και αυτα και καθαριζω απο κατο στα ακουστικα της επαφες και στρωνουν αν θες δοκιμασε το
Dio_S24
Voyager
Επιλογές
Δε τα έχω αλλά ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει σε jbl. Προφανώς είναι ελαττωματικό και δεν πατάει καλά μέσα. Εγώ είχα κάνει πατέντα με μονωτική στο καπάκι για να τα σπρώχνει αλλά εδώ μιλάμε για ακριβό πράγμα. Παρτο πίσω.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Εγω τα εχω 4 μηνες , δεν ειχα τετοιο προβλημα εως τωρα ,συνεπως ειναι μαλλον ελαττωματικα τα δικα σου , δεν τα πηγες σε σερβις ??
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
Όχι… και από τότε που τα πήρα, είναι αυτό το πρόβλημα και είδα ότι δεν είμαι ο μόνος που το έχει.
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
Και εγώ από Public τα πήρα.. άσε θα δω
fotisgem
Legend
Επιλογές
Εγω θα τα αλλαζα επιτοπου
mike_s24ultra
Troubleshooter
Επιλογές
Δοκίμασα και τη θήκη καλα με ξυλάκι των αυτιών..