o 09-11-2022 05:00 PM
Ahoj skupino, prosím o radu. Mám dotaz ohledně použití simkarty v hodinkách. V mobilu Samsung A52S 5G mám již dvě klasické sim. Hlavní je O2 a druhá Kaktus (T-Mobile) do hodinek Galaxy Watch 5 PRO LTE se mi povedlo nahrát esimkartu od dalšího operátora Sazka mobil (Vodafone) ? Esimkarta v hodinkách se i připojí k síti a všechno se tváří, že funguje, ale bohužel z hodinek nelze volat. Dle Samsung podpory by mělo vše fungovat, ale bohužel nefunguje. Díky za případné rady.
o 18-12-2022 01:54 PM
SazkaMobil "neumí" VoLTE tedy telefonní hovor nebude spojen. Ale pokud volající vyčká až do "vyzvonění" přijde Vám SMS upozornění na volání. SMS a data fungují dobře. Je to divné protože mateřská síť VoLTE umí.
o 19-12-2022 07:22 PM
o 19-12-2022 08:36 PM
Koncem roku 2022 to divné je. Schválně jsem se dotazoval i jiných virtuálních operátorů zda umí VoLTE a údajně ano. Všechny 3 mateřské sítě to umí. Jak "Jinak je to trošku jinak" koresponduje s Galaxy Watch 5 PRO LTE ? Asi kdyby uměly hovor spojit přes GSM tak by to udělaly. Nicméně kdybyste měl radu jak je tedy donutit aby hovor spojily, bez VoLTE, ocenil bych to nejen já.