Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 5 pro LTE esim

(Téma vytvořeno: 09-11-2022 05:00 PM)
1973 Zobrazení
Members_ysGRNEu
First Poster
Možnosti

Ahoj skupino, prosím o radu. Mám dotaz ohledně použití simkarty v hodinkách. V mobilu Samsung A52S 5G mám již dvě klasické sim. Hlavní je O2 a druhá Kaktus (T-Mobile) do hodinek Galaxy Watch 5 PRO LTE se mi povedlo nahrát esimkartu  od dalšího operátora Sazka mobil (Vodafone) ? Esimkarta v hodinkách se i připojí k síti a všechno se tváří, že funguje, ale bohužel z hodinek nelze volat. Dle Samsung podpory by mělo vše fungovat, ale bohužel nefunguje. Díky za případné rady.

0 Like
12 Odpovědi
polda
Voyager
Možnosti
Aby z hodinek mohlo jít volat na eSIM, která je uložena v hodinkách (ve Vašem případě Sazka mobil/Vodafone), musí být hodinky odpojeny od mobilního telefonu. Postačí vypnout Bluetooth mobilu, hodinky se tak odpojí a následně se přihlásí do sítě na nich uložené eSIM.
kuzel6
First Poster
Možnosti
Pouzij samsung smart switch caje v telefonu
0 Like
Members_ysGRNEu
First Poster
Možnosti

Tak tohle bohužel nepomohlo. 

0 Like
Members_ysGRNEu
First Poster
Možnosti

Bohužel nevím,  jak by mi aplikace pomocí které se přenášejí soubory mohla pomoct.

0 Like
kuzel6
First Poster
Možnosti
Mas snad smsung hodinky ne tak sinchronizuj nastaveni v tel i s hodinkama aplikaci pro hodinky bez sim karty a dalsis picovin jako je email jenom at se sezmamej a pak si tam dej pametovou kartu na rozsireni dat co jsi pouzila jako dulezite v tel at se ti vejde na uloziste a hos tam sim prihlas ji stahni kontakty a pak to sami s druhou
0 Like
kuzel6
First Poster
Možnosti
A jestli to ses ty sabino potreboval bych stebou mluvit psal jsem to ma tel jarousovi
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
A jaký máte tarif na hodinkách? Řešil jsem podobný problém s Watch3 a pomohlo až zprovoznění/zapnutí dat k tarifu. Teď mám tarif s daty na Watch5pro a žádný problém.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Prosím, bez vulgárních slov!

Members_ysGRNEu
First Poster
Možnosti

V hodinkách je předplacené karta bez dat. V plánu jsem měl,  když nemám u sebe mobil, tak v mobilu pouze přesměrovat hovory do hodinek. 

0 Like