Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 46mm Lte

(Téma vytvořeno: 10-08-2022 04:45 PM)
178 Zobrazení
sly1989
Explorer
Možnosti
Dobrý den chtěl bych se zeptat na hodinkách galaxy watch 46mm Lte my přestalo měřit srdeční tep, stres, z dolu senzor svítí ale pořád my hodinky ukazují ať je posunu zkoušel jsem z vrchu ze spodu i reset hodinek. A pořád to nefunguje. Nevíte kde by mohla byt chyba? A jeste jedna otazka po resetu hodinek my nenahralo ciferniky které jsem měl zakoupené a v obchode play je nevím najít Nevíte jak se k těm cifernikum dostanu ktere sem zaplatil? Dekuji za každou radu.
0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @sly1989 

Za prvé se zeptám, máte telefon Samsung a účet Samsung? Přes ten by se měly zakoupené aplikace párovat. 

Dále pokud v hodinkách spustíte aplikaci Telefon po zadání kódu *#0*# můžete v servisním modu vyzkoušet funkčnost vestavěného HR senzoru - je možné, že zkrátka senzor odešel. 

fajnsnek2
0 Like
sly1989
Explorer
Možnosti
Dobry den ano mam galaxy s 22+ hodinky jsem párovalpřes zálohu. Můžete my vysvětlit tu zkoušku senzoru?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@sly1989  Nemám už Watch k dispozici, ale byla tma možnost projet HW test senzoru s výsledkem Pass or Fail, a věděl by jste zda je senzor OK.

U těch aplikací by mohl být problém právě v té záloze, můžete zkusit udělat obnovení do továrního nastavení bez obnovení ze zálohy? Samotný problém bude, že on už Tizen není úplně v kurzu a aplikacím bude asi postupem času končit podpora a vývojáři budou dělat ciferníky hlavně pro Wear OS..

fajnsnek2
0 Like
sly1989
Explorer
Možnosti
Děkuji jdu to zkusit bez zálohy a uvidím co se stane. Na ten test se jdu taky kouknout.
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Ty ciferníky nemůžeš hledat v Google Play, ale v Galaxy Store, protože más v hodinkách Tizen. Měly by být v Menu - Moje aplikace.

0 Like
sly1989
Explorer
Možnosti
Moc děkuji ciferniky jsem našel
0 Like