Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Watch 4👍

(Subiect creat la: 15-11-2022 12:51 PM)
178 Vizualizări
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Salut! Astazi m-am tot gandit sa imi cumpar ceva de black friday. Si m-am decis sa cumpar un galaxy watch 4. Întrebarea întrebătoare este daca telefonul meu poate fi compatibil cu acest galaxy watch 4 (Samsung galaxy a13). Am avut și inca am, un smart watch din China. îl am din 2020 si a tinut pana acum, chiar si-a meritat banii, dar a inceput ca bateria sa nu mai tina. După o ora de purtare el este stors:( In fine, am nevoie de mare ajutor daca ceasul este compatibil cu un samsung galaxy A13, pentru siguranta mea sa nu imi cheltui banii aiurea.💵

17 Răspunsuri
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
Am uitat de BlackFriday.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
btw, daca nu stii, gasesti pe linkul asta: https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00082502/
0 Aprecieri
Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Ceasul e mai scump decât telefonul tau :))..Si eu m-am gândit sa îmi cumpăr un smartwach, dar aștept oferte,oricum nu o sa fie cine știe ce și de Blackfriday ...daca speri sa îl iei la jumătate de preț nu cred ca o sa fie..
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Nu il vreau la jumatate de pret, dar am ceva asteptari pentru ca pe flanco e la 700 si ceva de lei. Cu ceva reduceri de black friday il scot eu la 550-600 lei.
0 Aprecieri
Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Nu o sa fie o asa reducere..cum speri tu.....si eu m-am uitat pe Flanco..si mi-am găsit la 800 ron..dar eu am telefon S22+.
0 Aprecieri
Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
La 550-600 ron găsești pe olx :)))
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Ori așa ori altcumva, daca nu ma incadrez imi iau o baterie externa tot de la samsung ca eu sunt si in samsung club si am ceva beneficii. Macar sunt impacat ca mi-am luat ceva de black friday.
0 Aprecieri
Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Frumos..asa e...
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Si daca nu e compatibil cu telefonul meu îi il fac cadou lui sor'mea că ea are S9+😂
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
generozitate 100
0 Aprecieri
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
Cand imi cautam iPad nou, am gasit Air4 care nu era la BF 3,400 de lei si la BF era 4,100 pe eMag💀, am mai asteptat pana in martie anul asta si mi-am luat Air5.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Da, ceasul este compatibil cu telefonul tau, il poti achizitiona linistit.

Bafta de BlackFriday, sa speram ca prinzi reducerile dorite! 🙂

Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Probabil e versiunea clasica cu conexiune bluethoo
0 Aprecieri
danyelioan
Pioneer
Opțiuni
Am cumpărat de pe eurogsm pret ok versiunea 44mm LTE.DAR nu sunt mulțumit bateria nuvtine trebuie inncarcat la 2 zile cu toate oprite bluetooth, nfc,date locație,folosesc numai ca ceas pentru ora
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Eu am nevoie doar pentru ora nu altceva
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ți-ai luat ceasul de Black Friday?

TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Nu, dar in schimb am achizitionat un huawei band 7, si de rest am cumparat o imprimanta canon TS135 (cred) și un controller de xbox series x impreună cu un joc. Sincer sunt mai mulțumit, pana la urma samsung galaxy watch 4 sau huawei band 7 tot ora arată
0 Aprecieri