Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy watch 4 (review-ul personal)

(Subiect creat la: 03-08-2023 04:53 PM)
166 Vizualizări
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salutare comunitate! A trecut ceva timp de la achiziționarea noului smartwach de la Samsung,  Galaxy watch 4! Având în vedere că,  eu înainte de achiziționarea lui, deține-am un Galaxy watch 3 4G,  asa că o să fac o comparație...

image

image

În primul rând prețul:
Aici pot spune că (desi vechiul ceas a fost câștigat la un concurs aici în aceasta aplicație) , Galaxy watch 4 mi se pare foarte accesibil! Cum am mai spus și în momentul achiziției, la 1, 100 de lei, cred eu că își merită banii! De ce? 

Păi, prima opțiune importantă și totodată curajoasă de altfel, este trecerea de la sistemul de operare Tizen la android ware ( de altfel este primul ceas care oferă posibilitatea de instalare a unor aplicații ptr pasionații de wellnes și/sau fitness cum ar fi Strava, Google Fit, etc.
Referitor la ce am spus mai sus, ce mi-a plăcut mie la watch 4 este ca, își poți măsura nivelul de oxigen de sânge când dormi ( ba chiar își poate detecta sforăitul, dar ptr asta trebuie să îți setezi din Samsung healt aceasta opțiune). La celălalt ceas "partea cu detectarea sforaitului nu exista.

image

image

image

Alta caracterista importantă pentru mine , în afară de nivelul de oxigen din sânge și detectare opțională sforăit, este scorul de somn, cu cât este mai mare % cu atât este mai benefic și/sau util pentru mine ( asa cum se observa în imagini, Galaxy watch 4 îți indica câte cicluri de somn au fost, de câte ori m-am mișcat sau trezit când dorme-am, renumerarea fizica și mai ales mentală, mai ales ca, ptr mine contează enorm la activitățile mele personale pe timp de zi sau chiar la serviciu. 

Ca și celălalt model de smartwach, Galaxy watch 4 vine cu o funcție noua ( de fapt un senzor nou și anume, senzoru BIA (care își măsoară grăsimea corporala, masa musculara, cata apa este în corp, etc) iar aici pot spune că, măsurătorile sunt precise, acuratețe bună ( având în vedere că folosesc și un cantar inteligent înainte sa îmi achizitonez Gw4). Totodată din nou, la fel ca și celălalt măsurătorile ptr tensiunea arteriala trebuie făcute și/sau calibrat ceasul înainte cu un tensiometru de brat. Odată calibrat, el măsoară mult mai rapid însă trebuie ținut doua degete la fel cum indica pe ecranul lui. Eu personal, merg foarte mult pe jos, iar ceasul detectează foarte rapid asta și, odată ce dau click pe opțiunea din dreapta când îmi apare pe ecran ( la celălalt nu am dat ca să aflu), Galaxy watch 4 își da seama când merg sau când ma opresc 

image

Mai pot spune că, ceasul se încarcă în aproximativ 1 ora și 40 de minune fata de Gw3 în 2 doua și 30 de minute. Cam asta ar fi experienta mea cu Galaxy watch 4!
15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Astept si comparatia intre 4 si 5 🙂

Marius_M
Legend
Opțiuni
🙂 he he poate trec de 5 și ajung la 6! 🤔( ma gândesc dacă merită să fac trecerea la watch 6).
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca vrei bezel, da. Tare ma tem ca bateria e posibil sa fie mai slabuta. Daca nu te deranjeaza, eu zic sa faci trecerea. Si pe mine ma bate gandul insa astept sa ii ajunga lui @PACRi si sa imi zica cum e:-)

Marius_M
Legend
Opțiuni
Mda, din păcate w6 clasic are baterie mai mică parcă decât w5 Pro! Ptr mine nu conta dacă are acel bezel rotativ sau nu....o sa văd. Salut!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poate fi mai mica dar daca e mai bine optimizat sa tina la fel de mult. De asta zic, ca eu unul astept sa vad ce zice lumea 🙂

Zi faina!

Marius_M
Legend
Opțiuni
Totuși îmi plac niște dispozitive de la lansarea recenta! Seria de tablete S9( și ma gândesc sa îmi schimb tab S7 cu una dintre cele 3 modele...mai ales ca vin echipate cu procesorul de pe seria S23).
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Clar! E bestie noua tableta! 🙂

Marius_M
Legend
Opțiuni
Poate îmi fac una ca, cadou și asa azi e ziua mea de naștere! 😁😊
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hei, La multi ani!!! Multa sanatate si fericire! 🙂 Nici a mea nu a trecut de mult ... si nu mi-au facut nici mie vreun cadou 😞

@EmilianN , votez ca toti utilizatorii activi de pe platforma sa primeasca cate o tableta Galaxy Tab S9  de ziua lor 😆

Marius_M
Legend
Opțiuni
Mersi! Cum fac sa dau berea😃
Marius_M
Legend
Opțiuni
🙂)))))) tare😄
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, stai ca tu ziceai ca poate iti faci tu singur una ca si cadou? Eu credeam ca zici de Samsung, hahahahaha.

@EmilianN , am inteles gresit, nu mai vrem tablete! 😁

PACRi
Maestro
Opțiuni
La mulți ani! Îți urez ca macar 50% din dorințele tale să se îndeplinească. 😂
Sănătate parcă e cea mai indicată în zilele noastre. De asta zic să o ai 100%
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ms👍
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și sa am 99% baterie....ști ce zic 😉 ( Mulțumesc încă o dată ptr urare)asemenea tuturor. Sa dea Dumnezeu sa ne bucuram de dispozitive dar mai alea sa avem sănătate! V-aș strânge pe toți undeva dacă as putea și nu glumesc! Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate 🙂 app nici nu simt că am mai "îmbătrânit " 😁
0 Aprecieri