Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 4 a email aplikace

(Téma vytvořeno: 30-03-2022 03:36 PM)
336 Zobrazení
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj. Pořád mi chybí aplikace pro maily jako je Samsung email na Tizenu. Outlook není úplně ideální.  Používáte někdo něco jiného za apku?
9 Odpovědi
isivolf
Voyager
Možnosti
Ahoj, bohužel jinou nepoužívám. Štve mě, že není aplikace Samsung e-mail pro hodinky, protože v mobilu je opravdu skvělá, jenže v hodinkách je to horší. Nemůžu si přečíst ani celý obsah mailu, navíc nefunguje synchronizace, pokud je mail označen jako přečtený. A Outlook je zase zkostnatělý a zpomalený. Je to fakt na nic
isivolf
Voyager
Možnosti
Tak to Vám zřejmě chodí jen krátké maily.
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Oznameni mi funguje taky,ale když ho vymažu,tak uz se v hodinkách na mail nedostanu.Ty jo? Můžeš poslat foto?
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Tak jsem to teď vyzkoušel a vážně celý e-mail nepřečtu. Kliknu na oznámení, otevře se mail, ale po několika řádcích končí, pak už jen možnost odpovědět a pod rychlými odpověďmi dole jen případně lze smazat a blokovat oznámení. Celou zprávu prostě nevidím.
0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti

No asi ho máte v aplikaci na telefonu..na hodinkách aplikace e-mail od Samsungu není..

Deathman666
Voyager
Možnosti

Na starších hodinkách s Tizenem, byla aplikace E-Mail přímo v hodinkách, takže se dalo podívat na starší maily apod. Na Wear OS aplikace není, takže přijde jen oznámení, které jde rozkliknout a přečíst. Pokud ho ale vymažete, tak se k němu bez apky nedostanete..

isivolf
Voyager
Možnosti
A jeje, tak nám tady někdo akorát zatrollil
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Aplikace Samsung e-mail pro hodinky Galaxy Watch 4 neexistuje. Můžeš používat maximálně Outlook od Microsoftu. A pokus stále budeš tvrdit, že Ty máš Samsung e-mail, pak nám pošli fotku
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Přesně jak píše "isivolf" a "Deathman666", appka na Samsung email jako byla na Tizenu prostě neexistuje.

0 Like