στις 21-07-2021 01:21 PM
Καλημέρα σας.
αγόρασα προσφατα απο μαγαζι σκρουτζαδικο ένα Galaxy watch 3 LTE model SM-R845FZKAEUB με ημερομηνια κατασκευης 21/4/2021 και αγορά 22/6/2021 για να το δουλεψω παρέα με ενα GAlAXY NOTE 20 ULTRA MODEL SM-N986B/DS
Μετά από μεγάλη ταλαιπωρια με την COSMOTE καταφερα να εχω 2 e-sim μια στο κινητό και μια στο ρολοι για να δουλεψουν παρεα σαν multi sim.
To πρόβλημα ειναι το εξης. Μετά την εγκατασταση της 2ης esim στο ρολοι, αυτό μου γραφει όταν λειτουργει αυτόνομα οτι μπορει να κάνει μόνο κλησεις εκτακτης αναγκης και καλει μόνο το αριθμό 112.
Ειναι σαν να εχουμε μια καρτα sim μεσα χωρις να εχουμε βαλει το pin μόνο που οι κάρτες esim ειναι ξεκλείδωτες. Φυσικά όλα έχουν γινει με ευλαβικη ταξη. Και οι 2 συσκευες ειναι ενημερωμένες και εχω κανει επανεκινησεις απειρες και στις 2 συσκευες. Το πρόβλημα παραμενει οτι και αν εχω δοκιμάσει. Η Cosmote ψαχνεται και αυτή και κοιτάνε να φορτώσουν την δυσλειτουργία στο ρολοι. Ομως η esim ειναι φορτωμένη κανονικα στο ρολοι και μπορω απο το κινητο ή απο το ρολοι να την ενεργοποιησω ή να την απενεργοποιησω. Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να κανω reset ειτε στο ρολοι ειτε και στο κινητο γιατι θα χασω τα QR Code και θα πρεπεινα τα ξαναπληρωσω αν και η Cosmote μου αφησε ενα παραθυρο για μη πληρωμη. Τέλος απο τα 5 καταστήματα Γερμανός και Cosmote που απευθυνθηκα κανείς δεν ξέρει σωστά την διαδικασία.
Το μόνο που εμαθα ειναι οτι απο εκει που πήρα το ρολοι έχουν δωσει αλλα 6 τετοια ρολόγια και κανενας δεν τους πηρε για παραπονο οτι δεν δουλευει.
Θα παρακαλουσα πολυ αν καποιος εχει εστω και την παραμικρη ιδέα για το τι μπορει να συμβαίνει και πως μπορω να το λυσω ή αν εχει κάποιος το ιδιο ρολοι και του δουλευει με ξεχωριστή esim θα του ήμουν ευγνωμων.
Ευχαριστώ
στις 21-07-2021 08:33 PM
στις 21-07-2021 08:44 PM
στις 21-07-2021 08:55 PM
στις 23-07-2021 07:12 PM
στις 26-12-2021 10:23 AM
Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά,
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την κοσμοτε πήρα το galaxy watch 4 lte μου είπανε για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση να πάω σε ένα κατάστημα cosmote.
Αυτό έκανα λοιπών και εκεί μου πρότειναν πρώτα να κάνω την βασική μου κάρτα σε esim αργότερα να καλέσω την εξυπηρέτηση και,από εκεί να μου κάνουν ένα δεύτερο προφίλ της κάρτας μου που φυσικά δεν γίνετε και μου έλεγαν να το γυρίσω πάλι σε σιμ και να κάνω μια twin sim 😆 που μου υποσχέθηκε η γυναίκα θα με καλέσει για ολοκλήρωση.
Αργότερα είδα σε σμσ ότι έκλεισε την υπόθεση μου.
Τώρα είμαι σε φάση για multi sim (esim) του προγράμματος μου, περιμένω το qr code κανονικά βγαίνει στα 25 αλλα λεει θα μου την αφήσει 5.
Έχεις τίποτα νεότερο εσυ ? Λειτουργεί οπωσ θα έπρεπε?
Ξέρω ότι στην Γερμανία από το πορταλ της κινητής εταιρίας επιλέγεις esim και,κατευθείαν σου βγάζει qrcode
στις 26-12-2021 10:55 AM
στις 26-12-2021 11:56 AM
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, είπες κάτι μαγικό; 😀
Εμένα πήγε να με πείσει ότι στηννcosmote εννοούσα η σύνδεση ανάμεσα σε κινητό και ρολόι είναι το Bluetooth οχι ότι παίρνει έξτρα σιμ το ρολόι.
Γιατί μου λέει δεν μπορείς από όλα τα ρολόγια να σηκώνεις τηλέφωνα
στις 26-12-2021 12:15 PM
στις 26-12-2021 12:41 PM
Εγώ έχω το flip 3 μου έκανα την Πέμπτη την φυσική μου κάρτα σε esim ,για τον λόγο ότι έτσι όταν θα έπαιρνα στην εξυπηρέτηση θα μου έκαναν δεύτερο προφίλ με δεύτερο qr code ,ώστε να το,σκαναρω για το ρολόι μου αλλά στο τηλ μου είπαν ότι,δεν γίνετε αυτό η υπάλληλος μου πρότεινε να γυρίσω σε φυσική κάρτα και αργότερα μετο που θα γίνονταν το release να με ξανά καλέσει και να κάνουμε twinsim δηλαδή μια φυσική και μια esim που τελικά η ίδια την έκλεισε την υπόθεση.
Έψαξα και βρήκα από τελεκομ 1&1 γερμανική εταιρία ότι θέλει multi sim σε esim
Τους πήρα ξανά τηλέφωνο να μου κάνουν αυτό ακριβώς.
Τώρα περιμένω multi sim esim για το ρολόι μου galaxy watch 4 να το σκαναρω, θα δουλεύουν ταυτόχρονα χωρίς να πρέπει να κλείνω το σήμα του κινητού οπότε θα χάνετε το σήμα Bluetooth θα ανοίγει η κάρτα για τηλέφωνα και ίντερνετ.
Έτσι το διάβασα και,σε γερμανικά φόρουμ
Βγάζει μια λογική αυτό θεωρώ, τώρα το ποσό εφικτό εύκολο ειναι στην Ελλάδα δεν ξέρω, για μια esim να περιμένω 4-5 μέρες και μόνο αποκλειστικά από cosmote ούτε ονλινε ούτε μέσο Γερμανού
Στο κινητό μου θα αφήσω την τώρα την esim και,περιμένω άλλη μια esim multi