Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy fit 3 kroky

(Téma vytvořeno: 15-04-2024 08:22 PM)
909 Zobrazení
Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravím, manželka bojuje s Galaxy fit 3.

Například byla v práci měla 6 tisíc kroku, přijde domů a má 800 kroku. 
Jindy jsme se šli projít na pivo měla 8tisic a pak najednou 33 tisíc 🤣 totální nesmysly. 
Pak je zklamaná s baterie prezentují 14 dní , kdyby aspoň napsali 7 dní . Realita je 3 dny a 5 dnů když vypne stress , tep. 
Přemluvil jsem ji konečně na Samsung 🙂 a ona takové zklamání že příště už si raději koupí zase xia.mi . Dodrží co prezentuje.

Máte podobné zkušenosti? 
Ještě mě napadlo že to může dělat i telefon. Ale v aplikaci jde buď zapnout jen aby počítaly kroky telefon+ hodinky nebo jen telefon. Škoda že nejde dát jen hodinky. 

Někdo nějaké rady? Tovární nastavení samozřejmě nepomohlo. 
Diky
0 Like
14 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nepomuze nic. Nářky majitelu fit3 s timto problemem jsou tu desitky. Asi bych ani necekal ze to samsung opravi (poslednich par let uz samsung bugy neopravuje). Budte rad, ze naramek alespon ukazuje platny cas.
Vim o cem mluvim..mam gw4 a gw5 a oboji jsou po nekolika aktualizacich naprosto nefunkcni zabugovane kramy. Fit3 nebude vyjimkou.
Frosby
Voyager
Možnosti
Díky za odpověď i když není nějak uspokojivá 😃 já mám GW 5 pro . Sice taky nejsou nějaká hitparáda, chtěl jsem si počkat m GW 7 pro , ale pomalu začínám uvažovat o jabku nebo pixe.u
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Frenky, nevím jak ostatním, ale mně už Vaše příspěvky tady nepřijdou v ničem přínosné. Nechcete si už tedy koupit to Xiaomi nebo co a psát na fóra tam? Dřív jste nabízel věcné rady, ale psát pořád dokola, jak Vás Samsung zklamal a jen šířit nenávist. Jste jak zhrzelá milenka...
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
podľa toho, čo som doteraz čítal tak fit 3 budú asi trpieť nejakým bugom v synchronizácii. Je viac užívateľov, ktorý hlásia podobný problém.
Bude teda potrebné počkať na opravný update. Dovtedy by som odporúčal skúsiť resetovať náramok a zmazať vyrovnávaciu pamäť a dáta aplikácii S Health. Tento postup zdá sa zaberá, minimálne na nejaký čas. Zároveň by som odporúčal do opravy bugu nosiť náramok aj telefón so sebou, toto predchádza uvedenému bugu.
Čo sa týka výdrže batérie, tak to je veľmi individuálne, no skúsil by som ten reset náramku, či sa aj to mierne neupraví.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nebo mozna jen vidim realitu bez ruzovych bryli. A kdyz se tady na foru rozhlidnete, zjistite ze zdaleka nejsem jediny.
A co chcete k tomuto konkretnimu problemu napsat prinosneho, kdyz (jak sam jiste vite) problem nema reseni.
Tak maximalne "vyckejte na update". A jak to po updatech pak vypada tady asi taky neni potreba moc vysvetlovat.
Mmch..cim bude vic nas.anych uzivatelu (a min "ruzovych evangelistu"), tim je vetsi sance, ze se samsung chytne za ry.pak a jeste svuj pristup zmeni. Mno ackoliv ...
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
s manželkou používame watch 5 pro denne, watch 4 classic môj svokor a otec, ktorý práve prešiel na moje watch 6 classic. Všetci sme s hodinkami spokojný, takže by som nepovedal, že došlo k nejakému znefunkčneniu. Osobne evidujem možno dva bugy, ktoré čakám kedy budú fixnuté, ale nič zásadné s jednoduchým workaround riešením.
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Jako Samsung jsem měl vždycky rád, dám šanci tomu update, i když tomu moc nevěřím. Protože už je husté jen to , že to vůbec vydají v takovém stavu. To je vůbec netestuji? Nebo mají prostě termín kde to musí vydat v jakém koliv stavu?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ahoj, máš pravdu, tohle si měli pohlídat. Na druhou stranu není důvod nevěřit, že to s první opravou firmware nevyřeší. A jinak klid, mám GW 6 Classic a fungujou úplně v pohodě, dokonce už i platby s více kartama jedou, což byl můj jedinej problém předchozích GW 4.
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Jinak má manželka aplikaci Health zcela aktuální? Vypadá to spíš na problém v aplikaci, když všichni radí vymazat cache. Určitě bych hlídal aktualizace.
0 Like